Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Menjava šp. vzmeti...mnenja!

Napisal/-a Andy Po maj 02, 2005 1:42 pm

Na Meganu imam sedaj vzmeti Eibach, vem da veliko ljudi hvali to firmo, in tudi vem da niso slabe,
samo meni osebno je avto sedaj,ko sem dal še tršati amortizerje
pretrd, čuti se vsaka luknjica, tudi že na majhni neravnini, in ne vem zakaj mi tako fejst rukne ko zapeljem v kašno jamo...baje je trdota odvisna od feder

Razmišljal sem o Apex vzmeteh, ker so mehkejše pa za lahke avtomobile baje čist ok....
Dobim pa jih tudi z 30% procentinm popustom prek kolega...

Kolega ima na novem Cliotu Apex, pa je ful zadovoln in tudi peljal sem se, pa je avto super za vozit, ravno prav mehak, pa tudi ravno prav se mu je znižal.

Veliko hvali eibach, samo imam lahek avto pa preveč trde vzmeti...

Uporabniški avatar
AlexS
Nov uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a AlexS Po maj 02, 2005 1:50 pm

Ja zakaj si dal pa tršat amortizerje, sam fedre bi pustu in bi blo glih prov. Jz mam tud Eibach Sportline in so čist dost trdi, ne vem zakaj še eni pol tršate amortizerje, pol pa jamrate kok je trdo. :?:
Ja Apex-i so mal mehkejši ja, tko da ne vem, če maš kje še originalne amortizerje raj tiste uporabi, pa Eibach fedre.

LP

Andy
Poznavalec foruma

Napisal/-a Andy Po maj 02, 2005 5:27 pm

ja tršat sem dal, ker so vsi tako hvalili kako je vredu dat tršat pa vse....mal si preber po forumu, tak da ne vem, bom kr fedre zamenu za mehkejše, ni druge...sem pa pričakoval malo več odgovorov priznam :?

Uporabniški avatar
AlexS
Nov uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a AlexS Po maj 02, 2005 5:29 pm

Ja folk marsikej pravi, sam mal če pomisliš, če tršaš amortizerje, je pol avto še trši in še bl vsako malenkost čutiš.

Uporabniški avatar
Pro2Type
Stalni uporabnik

Kraj: Povsod me je dost!

Napisal/-a Pro2Type Po maj 02, 2005 6:07 pm

Kup FK vzmeti, ki so po navadni cesti dost mehki, v ovinku pa ratajo trdi! Reče se jim PROGRESSIVE vzmeti :twisted:

Mam jih sam pa jih ne zamenjam z nubenimi. Če rabiš kaj več informacij glede teh vzmeti me kontaktiraj na PM.

LP

Andy
Poznavalec foruma

Napisal/-a Andy Po maj 02, 2005 11:00 pm

Še ima kdo izkušnje z vzmetmi take vrste?

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Po maj 02, 2005 11:07 pm

Pro2Type je napisal/-a:Kup FK vzmeti, ki so po navadni cesti dost mehki, v ovinku pa ratajo trdi! Reče se jim PROGRESSIVE vzmeti :twisted:

Mam jih sam pa jih ne zamenjam z nubenimi. Če rabiš kaj več informacij glede teh vzmeti me kontaktiraj na PM.

LP

kot je reku pro2type jz mam tut FK vzmeti pa se mi zdijo pri vseh pogledih hudi ker po ravninah so lepo mehki ko pa zapeleš v ovink se stršajo in ni šance d bi vn letu!!!

Dario
Novinec

Napisal/-a Dario To maj 03, 2005 12:14 am

enako velja za Eibach vzmeti
Dost udobne a v ovinkih progresivne
Če nočeš met glih gokarda je zadost to brez tršanja.
Lp

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek To maj 03, 2005 5:59 am

Ne kupuj novih vzmeti, ker ne bo razlike, raj kupi nove amortizerje. IMHO

Andy
Poznavalec foruma

Napisal/-a Andy To maj 03, 2005 10:49 am

yurchek je napisal/-a:Ne kupuj novih vzmeti, ker ne bo razlike, raj kupi nove amortizerje. IMHO
Kaj pa če dam original amortizerje notri pa mehkejše fedre?

Uporabniški avatar
noobie
Stalni uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a noobie To maj 03, 2005 8:57 pm

Js mam FK + tršano in je trdota po luknjah meni lih taprava. Ne poči k norc in v ovinke se drži k ... pa še progresive... Men je ql
Be happy

Andy
Poznavalec foruma

Napisal/-a Andy To maj 03, 2005 9:46 pm

noobie je napisal/-a:Js mam FK + tršano in je trdota po luknjah meni lih taprava. Ne poči k norc in v ovinke se drži k ... pa še progresive... Men je ql

Sam tudi razmišljam o teh progressive Fk, pomoje so kr kul

Uporabniški avatar
noobie
Stalni uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a noobie Sr maj 04, 2005 6:38 am

Ne bom te silil :)
Sam prvo ko sem dal FK mi je bil avto mičkano premehak zato ker sem se bal ko bom zapeljal čez kako luknjo da bom udaru ob tla in nato sem šel tršat. Zdej gre lepo čez luknje, ne udarja full, lepo požira luknje ter se ne nagiba skoraj nič.

lp,
Be happy

Uporabniški avatar
puhko
Nov uporabnik

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a puhko Če maj 05, 2005 11:03 pm

noobie je napisal/-a:Ne bom te silil :)
Sam prvo ko sem dal FK mi je bil avto mičkano premehak zato ker sem se bal ko bom zapeljal čez kako luknjo da bom udaru ob tla in nato sem šel tršat. Zdej gre lepo čez luknje, ne udarja full, lepo požira luknje ter se ne nagiba skoraj nič.

lp,

[size=18]Jas nevem kwa bi radi :!: :roll: Jas mam na Clioti Eibach Sporline in za dobrih 10% tršane amontizerje! Pa sem tak zadovoljen, da jih tud z nobenimi ne menjem! :D Čez neravnine mi lepo požira, v ovinek pa trd k sv*na!
Pa se vsak dan vozim v LJ in iz LJ na relaciji Ivančna gorica - Žužemberk - Črnomelj, pa mogoče ve kater kako je tist cesta c P.M. :roll: :roll: , pa mi čis nič ne nabija! :D :D
Bratranec je tud ful navdušen in gre tut Eibach gor dat in tršak - k Turenšku
Sicer pa ne vem, kul ste vi tršali amontizerje - po moje 50%!! :P :P
Apex ti pa toplo ne-ne priporočam za Renaulta, ker poznam kar nekaj ljudi, ki so jih po kratkem cajtu dol vrgli!! :o :o [b]
Kolega je dal na Cliota nove Apex fedre, pa mu je auto ker hopsal, in to ne sam na ravni cesti, ampak tud v ovinku!! Pol si pa predstavljaj kak občitek je ko ti v ovinku auto poskakoje!!! :shock: :oops: :o

Andy
Poznavalec foruma

Napisal/-a Andy Pe maj 06, 2005 12:16 pm

Sedaj pa res ne vem več kaj naj :? Vsak svoje hvali to mi je tak jasno...

Uporabniški avatar
puhko
Nov uporabnik

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a puhko Pe maj 06, 2005 2:04 pm

Andy je napisal/-a:Sedaj pa res ne vem več kaj naj :? Vsak svoje hvali to mi je tak jasno...

Daj povej, kulk si ti dau svoje amontizerje tršat!! :)
Verjetno preveč :?: :lol:

Andy
Poznavalec foruma

Napisal/-a Andy Pe maj 06, 2005 2:06 pm

puhko je napisal/-a:
Andy je napisal/-a:Sedaj pa res ne vem več kaj naj :? Vsak svoje hvali to mi je tak jasno...

Daj povej, kulk si ti dau svoje amontizerje tršat!! :)
Verjetno preveč :?: :lol:
20%
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov