Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

MellonCollie
Nov uporabnik

Ali lahko namestim športni filter za Rclio na druge modele?

Napisal/-a MellonCollie Sr maj 18, 2005 9:41 am

zanima me samo kratko in jedrnato ena stvar v zvezi s športnimi filtri in je pri pregledu omenjenih forumov nisem zasledil.

ob prodaji športnega filtra me mnogo interesentov sprašuje ali ga lahko namesitjo tudi na kak drug model kot na Clio 1.2RN letnik 95, kakršen je bil moj konjiček. odgovora ne poznam, vem le da sem moral ob nakupu vse od jakosti mašine do letnika natančno povedati, ker so bili za malce drugačne modele drugačni filtri. je to zgolj kaprica ali drugacen filter dejasko ne paše gor? ali gre narediti ustrezen vmesnik, da potem ustreza? recimo na mašino 1.4 iste serije (prve)? kaj pa na r5?

hvalezen bi bil za kratek in jedrnat odgovor!
lp

(aja, še glede homologacije, kolikor razumem iz prebranega na forumih ni potrebna, kajne?)

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Sr maj 18, 2005 10:20 am

Homologacijo je po tanovm kao treba met.

Ce pa pase je pa tko. A ti ko zamenjas zensko kups tut novga tica da jo zadovoljis al za usako uporablas istega? :D kratko in jedernato ;)

MellonCollie
Nov uporabnik

Napisal/-a MellonCollie Če maj 19, 2005 11:57 am

thnx :D

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM So maj 21, 2005 10:28 am

Ja če je isti princip montaže in če se da zmontirat, pol ni panike, nima veze kva piše na škatli. Zakaj pa mislš, da obstajajo univerzalni filtri. Je pa včasih določen filter tud po obliki in velikosti tko narjen, da najde svoj prostor pod havbo oz. da ga maš sploh kam dat, ker majo različni avti mal drgač pošlihtan stvari pod havbo. Enostavno je treba probat, lepo vzameš dol, probaš premontirat in če rata, rata, če ne pa k*rc.
SlikaSlika

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor So maj 21, 2005 10:47 am

Važen je sam premer lukne če bo šel gor. Drugače je pa treba kako reducirko nardit.

|MaTeJ|
Nov uporabnik

Napisal/-a |MaTeJ| Ne maj 22, 2005 12:06 pm

PiLLLe je napisal/-a:Homologacijo je po tanovm kao treba met.

Ce pa pase je pa tko. A ti ko zamenjas zensko kups tut novga tica da jo zadovoljis al za usako uporablas istega? :D kratko in jedernato ;)

kako je res s to homologacijo filtra zdej? a je nujno treba met al je še kot rezervni del?

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Ne maj 22, 2005 12:22 pm

|MaTeJ| je napisal/-a:
PiLLLe je napisal/-a:Homologacijo je po tanovm kao treba met.

kako je res s to homologacijo filtra zdej? a je nujno treba met al je še kot rezervni del?

Odvisn od policaja k te ustav ;)

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Ne maj 22, 2005 12:30 pm

Tko je s šp.filtri-na tehničnem ni problema, na lpp je problem, pri policajih pa, kakor je že omenjeno, odvisno na koga naletiš... :)
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov