Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
scorpion king
Novinec

Kraj: ljubljana

opel MANTA A

Napisal/-a scorpion king Po maj 23, 2005 12:46 pm

No jz sm pa mal neumn na opel mante, pa si bom zdej eno kupu pa me sam neki zanima.
Kok bi me pršu komplet nov auspuh, tko da bi avto rohnel, k bi ga pržgou, pa če je možno v ta avto turbino not vgradit, pa kok to pol pomaga/škoduje.

fala...

Uporabniški avatar
swifthead
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a swifthead To maj 24, 2005 1:13 pm

turbina pomaga dat moc in tudi tak avto prej na odpad peljat al pa tebe v mrtvašnico!!! auspuh komplet je pa odvisna cena od tega kerga uzameš!!! :)
Slika

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM To maj 24, 2005 2:08 pm

če misliš avspuh komplet kot kolektor, cev, lonec, nastavek, kat. potem lahko kar pripraviš mastne denarce

seveda se da turbino vgradit
samo če hočeš da ta turbina nebo škodovala tvoji mašini lahko pripraviš od 500k do 1 milj. da bo to potem delovalo trajno

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Re: opel MANTA A

Napisal/-a super98 To maj 24, 2005 2:24 pm

scorpion king je napisal/-a:No jz sm pa mal neumn na opel mante, pa si bom zdej eno kupu pa me sam neki zanima.
Kok bi me pršu komplet nov auspuh, tko da bi avto rohnel, k bi ga pržgou, pa če je možno v ta avto turbino not vgradit, pa kok to pol pomaga/škoduje.

fala...

No comment ;)
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Če maj 26, 2005 9:42 pm

Zdravo!

Eni majo pa res ideje. Manta je precej star pa redek avtomobil, kolk jih je v dobrem stanju v SLO bi lahko preštel na prste. Potem pa se najde junak, ko preveč filme gleda (Manta Manta). Kar se glasnosti izpuha tiče, je nalažje odstarniti en dušilec, pa je stvar rešena. Ampak tale s turbino je pa malo preveč lovska. V avtomobil, ki je že nekaj let polnoleten vgrajevati turbino :!: :!: :!:

Avtorju tele teme predlagam da še si še enkrat ogleda film Manta manta, bo mogoče dobil idejo, kako se tem rečem streže. :lol:

Lp Tristan01
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov