Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

bobetko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Homologacija zadnjih zavor?

Napisal/-a bobetko To maj 27, 2003 11:17 am

Uglavnm stvar je taka da imam u planu zamenjat komplet zadnje zavore in sicer namesto bobnov bi dal gor diske, stvar je izvedljiva in preizkušena zanima me pa naslednje:
1.ali te lahko na tehničnem ali plavi kej zajebavajo zarad tega
2.ali potrebujem kakšne papirje in kje jih lahko dobim

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell To maj 27, 2003 11:49 am

rabis... mislm TUV dobis zravn..se prav se da tut zamenjat...samo ce dobr bremzajo mislm da nebi smel tezit...rec da so sreijske :)
V8 POWER

bobetko
Novinec

Napisal/-a bobetko To maj 27, 2003 12:30 pm

TechnoBoy je napisal/-a:rabis... mislm TUV dobis zravn..se prav se da tut zamenjat...samo ce dobr bremzajo mislm da nebi smel tezit...rec da so sreijske :)

Technoboy kakšn TUV mislš... ker pr Bravotu je tko da ma sam HGT diske zadi tko da sm jih mislu uzet od HGT-ja .... pomoje bi blo najbolš da bi dubu nekje razbitga HGT-ja pol bi pa vzel komplet zadnje vilce z diski in čeljustmi in bi fliknu na svojga pol bi pa še naštimu nosilčke za ročno in to je to v grobem

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell To maj 27, 2003 12:35 pm

potem nennucas nic... gres na LPP pokazes racune... pregledajo.. ( ce pasejo direkt ) in to je to..
pomojem je enaka fora k sm jest menal masino... ker je isti poizvajalec sdamo vpisejo notr..
V8 POWER

bobetko
Novinec

Napisal/-a bobetko To maj 27, 2003 12:40 pm

Technoboy jest bi šol ta material iskat v Italijo na avtoodpad tko da nevem če bi dubu račune pa še cenej bi blo brez računov... ti kaj pravš če bi se jest kr tko vozu da nebi dal nč upisat a bi bla pi.........ja če me dobijo

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell To maj 27, 2003 12:50 pm

pomojem ni panike.. tut jes mam GVX odbijace ( sicer mocno predelane) pa kaps to smatra kot original
V8 POWER

Galantfrik
Uporabnik

Napisal/-a Galantfrik To maj 27, 2003 12:52 pm

Ma po mojem ne b smelo bit nč narobe - z diski tudi na zadnjih oseh se ti zavorna pot še zmanjša - tko da če za to hočjo met papirje pol so pa res I.N.D.I.J.A.N.C.I. :lol:

Kdaj pa maš registracijo? Če jo maš poleti, k maš lite felge gor, pol bojo opazil, če pa pozimi, k maš gor najbrž kake zimske gume na jeklenih felgah pa ratkape čez, pa itaq ne bojo opazil... hehe

Ko jih j*b* tehničarje pa LPP jevce... :D
Slika
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov