agro je napisal/-a:Za začetk mal motor, kšne malenkosti, sicer vem da je to obratno sorazmerno, zmanjšat porabo, povečat učinkovitost.
Golfy je napisal/-a:MacAudio je napisal/-a:Od GT-ja mašino 1.4 not pa bo kr potegnal.
potem naj raje auto zamenja...
FireSTORM je napisal/-a:dobek je napisal/-a:FireSTORM je napisal/-a:upam da ne pričakuješ da boš iz 1.1 naredil raketo :P
tako za hec poisci na forumu zlato-crnega saxoja in njegovega lastnika...
je dolgo mel 1.1 not ... :P
že da se da dosti naredit
ampak v domači garaži je napisal
to verjetno pomeni da nima dosti dnarja
Skubi je napisal/-a:Mikiji lolck, AX je u izi za predelavo preiskuseno, na lastnmu (od fotra) AXu
Lej fotko je imu in se ma Citroen AXa 1.1 in sicer 91 letnik.
Vzel vn uriginal komp od boscha pa je kolega k je stromar dubu cip od Tipota 1.8 pa smo dal u komp od AXa pa komp nazaj u AXa in preiskusl.
Ej zadevsna se tok navrti da glava peče.
Dol udaru Audija 2.0i pa krepko jagov BMW 328 Ci
Dragal smo pa 600m (cirka)
Ej usi so rekl sam ka j to za ena masina not, sicer je biv pa tud poslikan ta AX kle na forumu, pod zbori ud SCR (al kk je ze). (http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 9&start=20)
FireSTORM je napisal/-a:Skubi je napisal/-a:Mikiji lolck, AX je u izi za predelavo preiskuseno, na lastnmu (od fotra) AXu
Lej fotko je imu in se ma Citroen AXa 1.1 in sicer 91 letnik.
Vzel vn uriginal komp od boscha pa je kolega k je stromar dubu cip od Tipota 1.8 pa smo dal u komp od AXa pa komp nazaj u AXa in preiskusl.
Ej zadevsna se tok navrti da glava peče.
Dol udaru Audija 2.0i pa krepko jagov BMW 328 Ci
Dragal smo pa 600m (cirka)
Ej usi so rekl sam ka j to za ena masina not, sicer je biv pa tud poslikan ta AX kle na forumu, pod zbori ud SCR (al kk je ze). (http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 9&start=20)
1.8 chip, v 1.1 motor![]()
dal ti bom podoben primer
bat 42mm v cilinder 39mm![]()
chip paše že...fizično
dela ne...
zakaj?
mister google pa beri
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov