Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
urosr
Novinec

Kraj: Šmartno ob Paki

Napisal/-a urosr Po jun 13, 2005 1:23 pm

nebivedu je napisal/-a:
Fiat Tipo je napisal/-a:Donc sem bil na odpadu v italiji Gorica in sem pri Rominotu(nevem kako točno se odpad imenuje) in sem videl dol temno plavo petko z pragovi obrobami spojlerji...( uglavnem sportivo verzija) pa na pragu je pisalo williams. Zdej ne vem al je to kakšna posebna izdaja te petke al jo je edn sam predelal uglavnem hudooo je izgledala. Tak da če bi rad kdo petko poštimal naj gre pogledat. Mislim pa ,da je blo še vse gor ker sem le tak bolj hitro mim šel.

To je obična petka turbo - Romino je ne pusti šraufat(sem bil v petek pri njem) - je pa skor cela, sam feltne z gumami daš gor pa se še pelje. Tist napis williams je pa samo nalepka. Ampak res dobro zgleda avto.

Ka a celo bi prodal? Al pa Ceu motor?
Slika

Uporabniški avatar
iLLoGiC
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a iLLoGiC Po jun 13, 2005 1:46 pm

mimo teme: to na bolhi slučajno Darkdog prodaja? On je svojga Cliota poimenoval ElFutura, tam je pa uporabnik z istim imenom... Če ni to en in isti človek hvalabogu, ne mi onga Cliota razstavit!
Govoril sem...

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Po jun 13, 2005 2:30 pm

ju3 grem v postojno po odbijače za mojo 5ico, ampak zj, ko sm slišu še za tole opcijo si želim še v gorico sam je fak tole...še nikol nism bil tam...le kako bom našu?
edino če se bo kdo kej zmigu tja mi nej pove, kako pa kej

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Po jun 13, 2005 8:50 pm

iLLoGiC je napisal/-a:mimo teme: to na bolhi slučajno Darkdog prodaja? On je svojga Cliota poimenoval ElFutura, tam je pa uporabnik z istim imenom... Če ni to en in isti človek hvalabogu, ne mi onga Cliota razstavit!

;) je on ja pa to smo ze mal prej ugotovili ;) drgac je pa sigurn kej druzga gor dal ce to prodaja ;)

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Po jun 13, 2005 10:13 pm

Do Rominota prideš tako. Greš po avtocesti do konca za gorico pol prideš direkt na mejni prehod. ko prideš čez mejo imaš čez ene 100 m odcep malo na desno stran v klanec za krožišče(krožni promet) ko prideš v to krožišče imaš se mi zdi 3 odcepe za ven in ti greš ta tretjega ven (rajši se pel 3x okol da ne boš šel narobe ker če greš slučajno na drugi odcep moraš nabrat velik kilometrine ker nemoreš obrniti.) Uglavnem se mi zdi da je 3.tji odcep za ven - ko greš tukaj ven se ti cesta razdeli na 3 ceste. Ti greš po srednji. leva gre za britof desna za naslednje krožišče. Uglavnem ti greš srednjo ki se rahlo vzpenja ker greš čez most(spodaj pod njem je spet krožišče.) pol pa pelješ nonstop naravnost. nakar prideš do enega dolgega desnega ovinka( tam boš videl neko policijo izgleda kot nek mejni prehod) in takoj ko prideš okoli tega desnega ovinka imaš čez ene 30 m desno eno ozko pot(asfaltirano sam pelji tam počas ker če ne veš točno kje je jo boš zagledal zadnji trenutek) pol greš pa sam še dooooolgo naravnost in na levi strani je Romino. ko se boš peljal po tej ravnini je na desni strani ena farma krave itd...

Mislim da naj bi blo to to. če sn pa slučajno kej sfalil kar mislim da nisem naj me pa kdo popravi.

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 To jun 14, 2005 1:45 pm

hvala...
zj mi pa srečo zaželite :P

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Sr jun 15, 2005 9:22 pm

nism šel, ko sm vidu kolk placa mi zasedejo odbijači sm se kr obrnu pa naravnost domu šel, kr sm mel odbijače kr tak naslonjene čez prednje sedeže :P

Če pa bo kdo slučajno kj tam okol hodu, pa če zve za kak info nej pa sporoči

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Če jun 16, 2005 11:53 am

nej se javi tisti, ki je rekel, da je že pokal na campusko odbijače iz GT Turbo.
Kok je izpadlo, če je odbijaš širši pa nimam obrob.
Ker nimam blage kje jih nej dobim, res ne vem
Oziroma, nasvet kako rešiti stvar
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov