Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Freshvictim
Novinec

SPET NEKAJ TEZAV

Napisal/-a Freshvictim To jun 03, 2003 11:57 am

JA zamenjati moram desni varnostni pas, ker je bil zablokiran, in sedaj je samo kamoflaza za policaje.
Nov za fiat BRAVOTA pride 45 000 sit z montazo kar se mi zdi hudo predrago, in iscem cenejso varjatno, in prosim da mi kdo napise kako naj resim zadevo, ker nevem ali pasejo pasovi tudi od punta..... skratka od drugih fiatovih vozil.

Potem kako je z vgradnjo drugih sportnih sedezev, recimo da bi jih dal od drugega avtomobila, menjati bi mogel vse komplet z sanmi, ampak kako je z tehnicnim??? Drugace imam samo se resitev da kupim nove, ker trenutni so mi grdi in so tudi ze zgonjeni. Recimo malo sem imel v mislih da bi dal od swifta GTI zice, ker so kar lustni, ali bi se to dalo???

Popravit moram pa tudi se par stvari glede masine, to sta starter in sklopka, in nevem kje bi jih najceneje dobil??

Kako je z deli iz italije, sam sem ze iskal po odpadih vendar nic najdel!!!!
Ali kdo koga pozna ki bi lahko zrihtal dele za BRAVOTA bi jih vzel kar nekaj.
Potem pa se tole, ali kdo pozna in mi lahko posreduje tel st. od kakega mehanika, ki se spozna na avtomobile, sploh fiat, tudi kar se tice tuninga masine....

H V A L A

bobetko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bobetko To jun 03, 2003 3:15 pm

Ja če boš dajal not športne sedeže je potrebno stvar homologirat,za varnostni pas poglej mal salomonca al pa pejd v Italijo,kaj pravš na zice od Puntota HGT 8)
btw v Kočevju je en k se ukvarja z deli za avte-ala avtoodpad ti zrihta skor vse če je le mogoče

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Sr jun 04, 2003 5:59 am

povej kaj točno bi rabu in od katerga modela??? verjetno se bo kej našlo!
Slika

Freshvictim
Novinec

Napisal/-a Freshvictim Če jun 05, 2003 11:09 am

Zici od Hgt-ja niso loshe :)
Samo kako to potem homologirat???
Oz. ali bi sploh kdo to opazil.

aja kar se tice pasu sem koncno nasel zanj sem dal 15 000 sit in sem ga ze namontiral.

Za zice bi mi pa prav prislo cim vec info, in koliko bi me to prislo??
Drugace ali bi kdo vedel za kake dele od motorja za fiata, recimo sklopka, polosevine, starter, samo bi moglo bit novo oz. malo rabljeno, za sklopko pa obvezno novo.

P.s. Bobek dej gremo enkrat na drink, pa eno debato o tuningu usekat, kaj pravs.
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov