vepar je napisal/-a:če nerabiš homo maš lastovčič v samoboru.
3 leta garancije (inox) nardi ti pa kar hočeš. nastavke lahko sam prineseš al pa jih pr njemu izbereš. sm nevem kaj hočeš.
al 2 lonca al sm en lonc pa 2 izhoda? (lonc je znotraj razdeljen na 2 dela in ima izhod za drugi nastavek)- tko je men naredu.
Dariooo je napisal/-a:vepar je napisal/-a:če nerabiš homo maš lastovčič v samoboru.
3 leta garancije (inox) nardi ti pa kar hočeš. nastavke lahko sam prineseš al pa jih pr njemu izbereš. sm nevem kaj hočeš.
al 2 lonca al sm en lonc pa 2 izhoda? (lonc je znotraj razdeljen na 2 dela in ima izhod za drugi nastavek)- tko je men naredu.
a tebi je ta tip naredu?? kaj pa ti je?? a je cenovno ugoden in naredi celoten auspuh od kolektorja do konca??
aja....kje pa je samobor? :P
LP
Sh3bO je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:vepar je napisal/-a:če nerabiš homo maš lastovčič v samoboru.
a tebi je ta tip naredu?? kaj pa ti je?? a je cenovno ugoden in naredi celoten auspuh od kolektorja do konca??
aja....kje pa je samobor? :P
LP
Enemu mojemu kolegu je iz enega lonca spelu v dva izpuha. Ima pa (trenutno še) beetla in je dal okrog 40k SIT. Samobor je na Hrvaškem in je od mejnega prehda Bregana oddaljen okrog 5 km v smeri proti Zagrebu.
FireSTORM se opravičujem za napako - 2 lonca in na koncu 4 rori.
Zzooommm je napisal/-a:Lahko bi najprej začel s športnim filtrom (če že nisi). Že samo športni vložek + dobro speljan dovod zraka na airbox s kakšno rebrasto cevjo ti da čist drug zvok s stock izpuhom. Če ti pa to ni dost pa naknadno še izpuh gor montiraš. Nek šp. izpuh brez dobrega sesanja itak ni nevem kaj imho.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov