Courage™ je napisal/-a:merjeno pri senici.
Dobro si tole povedal...
/jan
Tomaz40 je napisal/-a:Ker modul je pa bolš glede vzdržljivosti avtomobila?
Tko kot je torstorm napisal, sem tut jest prebral v eni izmed starejših tem, da more modul imet šobe dlje odprte ne pa se igrat s pritiskom. In katere so to?
ga-ma je napisal/-a:mamomu:
Da bi bile meritve za vse uporabnike enake, (tako pozimi kot poleti naprimer), se uporabljajo korekcijski faktorji, ki jih uporabljajo vse tovarne.
Max power 140,3 kaže dejansko izmerjene konje, ob upoštevanju temperature zraka (31stopinj Celzija!!!), zraènega pritiska in ostalih dejavnikov, sistem sam izraèuna korekcijski faktor in potem posledièno izraèuna tudi correct power v vrednosti 146,5 KM.
Se pa korekcija izraèuna pri vseh meritvah tako z serijskim motorjem kot z modulom ali èipom.
Toliko je kolikor sem se jaz pouèil o tem, èe bi pa rad izvedel kaj veè moraš pa vprašat gospoda ki imata te valje in ti bosta z vesljem povedala še kaj veè.![]()
Lahko gremo merit pa tudi na kakšne druge valje, pa bo cifra ista! Sem meril tudi v Italiji na valjih in so številke iste.
Punto ABARTH je napisal/-a:
zdaj sem malo prebral to temo.
ti imas vgrajen modul ki ga lahko bilokdaj odstranis in avto bo serijski?
zanima me kje si ga kupil? kdo ti je montiral? in seveda kolk presernov te je stal?
tudi sam nameravam nekaj ukrenit v tej smeri. imam pa P206 2.0 HDI 90KM in me zanima na koliko konjih bi jaz pristal z tem modulom?
LP Tilen
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov