100hp clio je dejansko že premočen- ga morš nujno spustit ker drgač bye bye gume
LOOOOOOOOOOL sam to bom reku

CupraR ja tile 130Hp niso v vseh državah naprodaj
Jst sm namreč vozu testnega Leona 130Hp in moji komentarji so sam

Tut če bi ti bencinski motor gonu skoz pr rdečih obratih vrjem da nebi dolgo dihu motor je pa res da so bencinski motorji živahnejši torej visokoturažni medtem ko dizli cilajo na nizke obrate pa v tistih nizkih obratih pridobijo navor in moč
Naj povem to trga res tut navor sam je fenomenalen ker se po mestu pelješ v peti prestavi avto še kr vleče bencinar začne pač prej cukat.Drgač poraba mislim da je pr mojmu okol 5-5.5l tko da kolikor sem gledu prospekte naj bi Leon 150Hp kuru tam nekje do 8l/100km sam sj toj vseeno zj smo pri Cliotih
kljukec nevem od kje teb podateh da avto gume znuca če ni spuščen vrjem sm vozu cliota 80Hp in leona 130Hp oba tdi-ja pa ti morm povedat da noben ni bil spuščen pa zaenkrat ma Clio in tut leon še vedno gume na kolesih

Pa naj ti povem sicer Clio spodobno potegne vendar sem dobu občutek da ga morš nekoliko bolj tiščat da pride do izraza turbina mislim rečt ni tko prožen tko zamorjen se mi zdi medtem ko se mi sama turbina pri leonu zdi bolj fleksibilna torej prej nekak poskoči in prej maš not tisto optimalno moč vsaj tko sem jst občutu res pa je tut da je med motorjema sam 10hp ker Clio je čipan sam ne potegne mi tko nevem mogoč ni menjalnik prirejen temu al pa kj druzga sj ne rečem da Clio ne gre sam tistih 10Hp se pa le nebi smelo tko občutno poznat z tem da je Leon dost večji in težji avto.
BTW CupraR kero mašino maš??