Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

maccek_21
Uporabnik

Kraj: Kranj

šp. podvozje

Napisal/-a maccek_21 To okt 25, 2005 1:05 pm

kaj mi priporočate za cca 150k .....morajo biti pa vzmeti + amortizerji
apex sport mi ne diši kaj preveč, pri turnšku se bojim da bi bilo pretrdo z tršanimi amortizerji......
tko da čim več predlogov

hvala

Uporabniški avatar
RedWind
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a RedWind To okt 25, 2005 1:09 pm

moj odgovor mas na MCCS forumu ;)

Uporabniški avatar
Crazy Frog
Nov uporabnik

Napisal/-a Crazy Frog To okt 25, 2005 1:12 pm

Živjo.Kok jst poznam te stvari,se ti splača pri Amortizerju vzet Eibach kit,k maš pomoje za polovično ceno komplet šp. amortizerji+vzmeti. Poglej na njihovi strani,k ne vem točne cene.Pa sej ti bojo še drugi kej povedal.Glede na to,da si prpravljen kr primerno vsoto dat za to,maš veliko možnosti.

LP

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI To okt 25, 2005 1:51 pm

Eibahovi ferdi stanejo po 60k, kit pa konkretno več; sploh obsežnejši z stabilizatorji
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
ANJCI
TÜV ekspertinja

Napisal/-a ANJCI To okt 25, 2005 2:42 pm

Vzemi EIBACH kit, verjemi da boš kupil kul zadevo pa še Turenšek je ta prav majster za to.
Glede APEXA pa ti jih odsvetujem...mal denarja mal muske...preverjeno ;)

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Re: šp. podvozje

Napisal/-a SAVINJCAN To okt 25, 2005 3:13 pm

maccek_21 je napisal/-a:kaj mi priporočate za cca 150k .....morajo biti pa vzmeti + amortizerji
apex sport mi ne diši kaj preveč, pri turnšku se bojim da bi bilo pretrdo z tršanimi amortizerji......
tko da čim več predlogov

hvala

saj jaz tudi iščem nekaj takšnega za ta denar in me najbolj zanima eibach. za koliko bi potem bil avto nižje?kaj pa glede lege bi se zelo poznalo pri mojemu?ker imam ze v osnovi menda nekaj bolj trdega.

vR5GTT
Novinec

Napisal/-a vR5GTT To okt 25, 2005 3:17 pm

Vzem Fk kit pri procar v Kranju!
R5 GTT

dirkac
Nov uporabnik

Napisal/-a dirkac To okt 25, 2005 3:29 pm

Za Cliota imaš dve opciji Eibach. Prokit 30/30 in Sport line 45-50/30 mm. Lahko jih kupiš uradno v Renaultovi mreži ali pri uvozniku Amortizer. Apsolutna prednost za Renaulte je ta, da ti z vgradnjo Eibacha ne ugasne tovarniška garancija.

Uporabniški avatar
pinjas
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a pinjas Sr okt 26, 2005 4:36 pm

ŽIVJO sory če se vmešam v tvojo debato samo se mi zdi brez veze nove odpirat ker je naslov kar ustrezen.

imam yarisa. 1,5let se že vozim z eibach ( -35mm) + originalnimi amotizerji z turnškovo predelavo. ni slabo res avto drži bomba, no ja malce je trd, samo kaj češ to je cena ki jo je treba plačat če hočeš da zadeva kaj drži.
odločil sem se zamenjat komplet vzmetenje, ampak ne zato ker bi bilo to slabo, temveč ker mam ugodno priložnost dobit 2 reči. in to so
-plinski amortizerji KONI rumeni za štelat sprednja 2
- kit KW varianta 3 inox komplet za štelat

prvi so tretino cene drugih, sam drugi so za kake 3 stopničke višje glede nastavljivosti in performansa Kaj mi priporočate?

Uporabniški avatar
sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a sport Sr okt 26, 2005 4:58 pm

Nevem no vsi neki ku..ate apex-e jst pa morm rečt da so čist uredu.
Za monroe (plinske) amortizerje in pa apex vzmeti sm dal neki čez 110.000sit
tko da zame to ni glih čist pocen.
Vozi hitro in reskiraj

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Sr okt 26, 2005 6:51 pm

pinjas je napisal/-a:ŽIVJO sory če se vmešam v tvojo debato samo se mi zdi brez veze nove odpirat ker je naslov kar ustrezen.

imam yarisa. 1,5let se že vozim z eibach ( -35mm) + originalnimi amotizerji z turnškovo predelavo. ni slabo res avto drži bomba, no ja malce je trd, samo kaj češ to je cena ki jo je treba plačat če hočeš da zadeva kaj drži.
odločil sem se zamenjat komplet vzmetenje, ampak ne zato ker bi bilo to slabo, temveč ker mam ugodno priložnost dobit 2 reči. in to so
-plinski amortizerji KONI rumeni za štelat sprednja 2
- kit KW varianta 3 inox komplet za štelat

prvi so tretino cene drugih, sam drugi so za kake 3 stopničke višje glede nastavljivosti in performansa Kaj mi priporočate?

KW so definitivno vrh ponudbe
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Jeaka
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a Jeaka Sr okt 26, 2005 7:11 pm

mam eibach sport line -45/-50 spredi -30 zadi res odlična zadeva avto se fenomenelno drži res ti priporočam da uzamš eibach
aja mam pa Clio-ta 14.16v

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr okt 26, 2005 7:16 pm

ANJCI je napisal/-a:Glede APEXA pa ti jih odsvetujem...mal denarja mal muske...preverjeno ;)

Spet en ko slisal babje cveke?

Zaminivo da jih mam v dveh avtih pa je v obeh ok

Jeaka
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a Jeaka Sr okt 26, 2005 7:22 pm

zadeva pa zgleta takole
Priponke
DSC00278.JPG

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Napisal/-a dejvi Sr okt 26, 2005 8:03 pm

monster_d je napisal/-a:
ANJCI je napisal/-a:Glede APEXA pa ti jih odsvetujem...mal denarja mal muske...preverjeno ;)

Babje čveke praviš? Kdo pravzaprav dela Apex? Holandci? My ass!!!
Apex naj bi delali nekje v centralni Afriki v nekdanji ameriški tovarni bojnih strupov. :vc
Ko so jo Američani zapustili (tovarno), so Holandci zaslutili biznis (beri zastojnkarska delovna sila). Torej ni čudno, da se včasih pojavi kaka serija s katastofalnimi napakami... :P , glede na to, da so mojstri proizvodnje ljudje iz bližnjega plemena...
...no mogoče mal pretirano, ampak čist mogoče... :lol:

Drgač pa tisti, ki ste z njimi zadovoljni, vse lepo in prav.

Uporabniški avatar
monster_d

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr okt 26, 2005 10:27 pm

dejvi je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:

Apex naj bi delali nekje v centralni Afriki v nekdanji ameriški tovarni bojnih strupov. :vc
Ko so jo Američani zapustili (tovarno), so Holandci zaslutili biznis (beri zastojnkarska delovna sila). Torej ni čudno, da se včasih pojavi kaka serija s katastofalnimi napakami... :P , glede na to, da so mojstri proizvodnje ljudje iz bližnjega plemena...

za dnar ¨kvalitetnih¨ vzmeti lahko se ene apex z rezervo nabavim :D
Sicr pa... majo garancijo ce kaj ne stima.

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Sr okt 26, 2005 10:39 pm

Naj bi to naj bi ono....... dan danes tko več nič ne veš kje je delano...... več al manj je že tko skor vse s kitajske......

Glede apex-a pa........ čist odvisn od avta in od človekove psihe....... če je človek prepričan da je neki slabo je pač slabo pa če tudi je dobro.

Glede izkušenj pa ...... na 1.1 petki so se odlično obnesle....... med tem ko na 1.6D petki so se posedle u nulo tko da je dejansk avtek sedel na amortizerjih....... dejansk ni blo vzmetenja.........
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Pe okt 28, 2005 1:43 pm

dejvi je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:

Še dobr da so tvoj racunalnik pa superge pa hi -fi narjeni v laboratoriju v dvorcu na bavarskem... :roll: mislim kaksni argumenti....

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Napisal/-a Yagi-san Pe okt 28, 2005 5:58 pm

Sem že parkrat napisal in bom še enkrat. Vrjamem, da so Apex fedri kvalitetni, a le dokler jih ne daš na diesel avto. Dizli so spredaj težji in zato se tudi Apexi tako radi posedejo. Vrjetno pa drži, kot je monster_d omenil, da na bencinskih avtomobilih zelo dobro služijo. Poznam še nekoga, ki jih ima ( na Hondi ) in je zelo zadovoljen z njimi.

LP, Yagi-san
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov