Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex To jun 03, 2003 6:09 pm

cresh je napisal/-a:Sam glih čez poletje je k****a, tko d glej d si boš zrihtu dovod svežega zraka, ker glih polet ti bo avto zarad vročega zraka manj vrtel

Hm, cresh, sej ti mas pa sprinta v obl. trobente a ne, pa pol v bistvu ne rabis nobene dodatne cevi... ceprav je vrjetno kar dost drazji... :?
Kje pa se ga da dobit :?:

PS - tvojega megana ni v "avtosov-u", pa me zanima ce kaj delas na tem oz ce mas slike na kakem serverju...ker vem da je kaj videt :wink: Predvsem zadnji spojler (in felge in...) mi je ubitac'n :!:
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once

cresh
Uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a cresh Sr jun 04, 2003 8:15 am

Alex je napisal/-a:
cresh je napisal/-a:Sam glih čez poletje je k****a, tko d glej d si boš zrihtu dovod svežega zraka, ker glih polet ti bo avto zarad vročega zraka manj vrtel

Hm, cresh, sej ti mas pa sprinta v obl. trobente a ne, pa pol v bistvu ne rabis nobene dodatne cevi... ceprav je vrjetno kar dost drazji... :?
Kje pa se ga da dobit :?:

PS - tvojega megana ni v "avtosov-u", pa me zanima ce kaj delas na tem oz ce mas slike na kakem serverju...ker vem da je kaj videt :wink: Predvsem zadnji spojler (in felge in...) mi je ubitac'n :!:

Ja jst mam tega sprinta k ma trobento, sam bom vsejen spelu cev do filtra. Cena tega filtra je tm okrog 25.k-33.k SIT. Jst sem ga dubu cenej, k ga je mel en frend na hondi VTI(pa mu ni blo všeč, k preveč tul). Ja sej bom ga poslikal in bom pol dal v ta ''avtošov''. Drgač je pa nekaj slik na http://community.webshots.com/album/62757908WOjvHK/1 , te so posnete še preden je bil spuščen.
my ride
Slika

cresh
Uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a cresh Sr jun 04, 2003 8:17 am

Aja, filter se pa dobi pr TechnoRacing http://www.technoracing-sp.si/
my ride
Slika

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex Sr jun 04, 2003 8:58 am

cresh je napisal/-a:filter se pa dobi pr TechnoRacing http://www.technoracing-sp.si/

Neki sm ze gledal pr njih ja sam se bom vrjetn odlocu za kaj cenejsga npr apex...pa da mi se zmontirajo pr A3m-u pa je :!:
Pol pa k s ti reku sam se cev za hladn zrak potegnem pa je.
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once

Uporabniški avatar
vogel
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a vogel Sr jun 04, 2003 9:28 am

Tud to cev ti lahko pri A3M-u zmontirajo... cena cca 1800 Sit :-P

Uporabniški avatar
playa
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a playa So jun 28, 2003 7:44 pm

po oglasih sm mal gledu, pa vidm da se prodajajo neki univerzalni filtri z razlicnimi fi-ji , a je to zakej al se bolj splaca mal vec placat pa kupt KeN al pa Apex
Calibra
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov