Vaillante je napisal/-a:Mene sam neki zaninma, če ma kdo kšne izkušnje glede RTI-ja ker jz sm zdons gor klicu pa so mi rekl da homologacija za auspuh košta 14000 a je mogoče tm gor že kdo cenej skos pršu???
J`Mavr0 je napisal/-a:Ker sem tui jaz bolj ali manj neosveščen o izpušnih loncih in se zanimam za zadnji lonec na renault megan 1.6 16V 00 letnik. Kje se da v Mariburu ga nabavit, oz. Rabljen?
- Ali je bolje lonec oz. filter, ker želim samo dober zvok, ne preglasnega
Hvala.
lp;
Jernej
ziga24 je napisal/-a:J`Mavr0 je napisal/-a:Ker sem tui jaz bolj ali manj neosveščen o izpušnih loncih in se zanimam za zadnji lonec na renault megan 1.6 16V 00 letnik. Kje se da v Mariburu ga nabavit, oz. Rabljen?
- Ali je bolje lonec oz. filter, ker želim samo dober zvok, ne preglasnega
Hvala.
lp;
Jernej
Najbolš narediš, če prvo zmontiraš športni filter(ni treba homolomo), če ti pa tist ne bo dovolj, lahko pa pol poskusiš odstranit katalizator, pol pa športn lonc...
SVT02 je napisal/-a:Hej sup guyz I see that you have laws agains the mufflers of anykind than stock. Well that sucks since you can benefit from full cat-back exhaust!!haha I did it to my car (2002 ford focus SVT) and the difference, its not loud or quite just enough to let you know that the car is running (pretty cool) I paid $480 for full Borla cat-back. But, yeah someone there in sovenija needs to get some rules refreshed since aftermarket is HUGE. [/i]
svabo je napisal/-a:A ima mogoce kdo tel od tega k Devito lonce motira,al pa saj kje je doma
J`Mavr0 je napisal/-a:ziga24 je napisal/-a:Najbolš narediš, če prvo zmontiraš športni filter(ni treba homolomo), če ti pa tist ne bo dovolj, lahko pa pol poskusiš odstranit katalizator, pol pa športn lonc...
Katerega priporočaš za ta model avta? npr. do 13k![]()
lp;
Jernej
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov