Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Pe nov 25, 2005 4:27 pm

TakelowG je napisal/-a:serbus......

nekje na forumu sem enkrat vido link, kako mensezdi v civica vgradit turbo-kit.
zdaj me pa zanima, če ma kdo tu kakšen "žepni" :D link, kako to namontirat v polota ali v Golf III!! (če si sam vkup naredis je boljsi feeling) :P

Uporabi google in vtipkaj Golf Polo turbo kit. :roll: Pa čisto odvisno od tega kakšen motor imaš. Teoretično se da turbino dat kamorkoli ampak v praksi je pa precej velika jeba, če hočeš na kakšen ne kaj dosti športen avto/motor to gor dat. Beri: sam moraš neki sšarat skupaj, kot to delajo ameri na enih avtih...
Kako namontirati? Če nisi mehanik ali pa zelo upravičeno samozavesten raje ne sam...
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
TakelowG
Nov uporabnik

Napisal/-a TakelowG Pe nov 25, 2005 8:09 pm

ja saj pomoje samoumevno je, da ce bi v googlu kaj najso, nebi napisal tega posta....
jaz samo rabim podrobno opisan postopek.... sicer pa imas prav.... raje mehaniku....

vseeno tnx..

DimmniBurek
Nov uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a DimmniBurek Sr jan 04, 2006 7:13 pm

No fantje, k ste majstri, kolk bi pršla ena taka montaža v Fiat Tipo 1.9 TD? Sicr je fotrov, ampak sej mogoče nebi opazu da "neki pušča" :twisted:
There Is No Engine Like Turbo Engine!

Uporabniški avatar
škoda
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a škoda Sr jan 04, 2006 8:21 pm

DimmniBurek je napisal/-a:No fantje, k ste majstri, kolk bi pršla ena taka montaža v Fiat Tipo 1.9 TD? Sicr je fotrov, ampak sej mogoče nebi opazu da "neki pušča" :twisted:

A je slučajno ta avto dizel. Ker v dizlih se tega ne da narest. Je pa ena vrjanta z zvočnikom ampak čist brez veze se mi zdi pa še drago je. Če kdo ne vrjame lahko dam link.
SKODA TEAM SLOVENIJA
www.skoda-team.com

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Sr jan 04, 2006 8:50 pm

da se tut na dizlih narest.. mislm, da je clo v tem topicu mal nazaj to naliman.. sam je drago.. pa brez veze :) maš traktor, pol pa neki sika zravn

lp
Slika

DimmniBurek
Nov uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a DimmniBurek Sr jan 04, 2006 8:56 pm

Ah, pol bo treba pa bencinarja nabavt :D
There Is No Engine Like Turbo Engine!
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov