FireSTORM je napisal/-a:nosilce boš 100% moral nekaj predelat
kakšne bolše bremze gor počit...
pa še en redek model 3.0 18v 220km (naj me kdo poprav če se motm)
Mini Me je napisal/-a:Imam sledeč problem
V corrado g60 bi rad dal mašino VR6 2.8 ali 2.9(če kdo ima,naj pove)
Sedaj pa me zanima kaj vse je treba še menjati.
Menjal bom seveda še računalnik in menjalnik.
Zanima pa me kako je z nosilci,z hladilnikom,z bencinsko in vodno pumpo...??
Če je kdo že delal kaj podobnega,lepo prosim za informacije!!
Aja pa prodam obnovljen G-lader in brezhibno glavo z ventili za G-60 corrada!
AXioN je napisal/-a:FireSTORM je napisal/-a:nosilce boš 100% moral nekaj predelat
Je res treba dajat gor boljše bremze če je razlike cca15km(razen syncro)??
g60 1.8 8v 160km
vr6 2.8 12v 174km
2.9 12v syncro190km
pies: Si mogoče kaj razmišlov o tem da bi raje kupu 1.8 16v motor(mkII) pa obdržov G?? Več konjev, manj zvoka(no zvok bo, ampak šestak je še vedno šestak).
lp
eclipse_R je napisal/-a:zarad tega, ker boš ti v manj časa pospešil na dost večjo hitrost in se morš bit pol zmožn tut hitrej ustavt? in ker najbrž ne menjaš mašine zato, da se boš pol počas vozu, se mi nekak zdi da to kr rabš?
lp
Nu-NRG je napisal/-a:eclipse_R je napisal/-a:zarad tega, ker boš ti v manj časa pospešil na dost večjo hitrost in se morš bit pol zmožn tut hitrej ustavt? in ker najbrž ne menjaš mašine zato, da se boš pol počas vozu, se mi nekak zdi da to kr rabš?
lp
Ni logike ..
Avto ima eno tono in da zaviras pri 100km/h z 150 ali pa 200 konji .. a ni enako?
Al po novem imajo konji se efekt na zavorno pot? Bremze se menja ko ti nameravas bremzat ko b****. Torej kontinurano mocno. To pa zaradi pojemka ..
LP, Klemen
eclipse_R je napisal/-a:eeem, nism reku, da boš mel daljšo zavorno pot, reku sm samo, da se boš velik hitrej vozu in bi rd mel pol krajšo zavorno pot, ker boš pač zmožn dost hitrej pospešt.. še posebi pa pr hitrostih, k jih prej tvoj avto sploh ne bi dosegu.. ne vem no.. usaj taka je logika ponavad.. more power, even more stopping power.. je treba tut za varnost poskrbet..
lp
AXioN je napisal/-a:FireSTORM je napisal/-a:nosilce boš 100% moral nekaj predelat
Je res treba dajat gor boljše bremze če je razlike cca15km(razen syncro)??
g60 1.8 8v 160km
vr6 2.8 12v 174km
2.9 12v syncro190km
pies: Si mogoče kaj razmišlov o tem da bi raje kupu 1.8 16v motor(mkII) pa obdržov G?? Več konjev, manj zvoka(no zvok bo, ampak šestak je še vedno šestak).
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov