monster_d je napisal/-a:Ja res je prav lepo za pogledat enga stunanega ficaka!!!
Ma za informacijo ce bos kaj masine menjaval ti lahko povem da pase not masina od yugo45!
Potem na eni strani sem videl da je mel fico masino od opel kadetta, sfrizirano na 105KM in s koncno hitrostjo okroglih 200km/h!
LP monster_d
Drey #24 je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Ja res je prav lepo za pogledat enga stunanega ficaka!!!
Ma za informacijo ce bos kaj masine menjaval ti lahko povem da pase not masina od yugo45!
Potem na eni strani sem videl da je mel fico masino od opel kadetta, sfrizirano na 105KM in s koncno hitrostjo okroglih 200km/h!
LP monster_d
Hmmmmm...200km/h, kok je biu pa avto kej stabiln??? V Grčiji so mel derke in so že pr 180km/h avti po luft letel!!!
![]()
totimato je napisal/-a:Monster_d, kaj pa mašina od unota bi šla v fičota?
Recimo od 1.4 turbo....![]()
No, ampak me res zanima če te fiatove mašine pašejo v fičota (precej lažje je dobiti novejšo unotovo mašino, kot pa yugotovo).
lp
totimato
totimato je napisal/-a:Monster_d, kaj pa mašina od unota bi šla v fičota?
Recimo od 1.4 turbo....![]()
No, ampak me res zanima če te fiatove mašine pašejo v fičota (precej lažje je dobiti novejšo unotovo mašino, kot pa yugotovo).
lp
totimato
ice je napisal/-a:Kolega trenutno izdeluje fičota (150KM motor, karbon, rollbari, hud vzmetenje, skratka od fičota bo originalna ostala le strehaveč informacij pa dobite kmalu po dokončani izdelavi na www.avtomobilizem.com pod Članki...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov