Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

sasosa
Nov uporabnik

Pbox ali chip

Napisal/-a sasosa To jan 31, 2006 5:25 pm

Nekaj sem že prebral o tem(izgleda da premalo), vendar me predvsem zanima razlika med enim in drugim, torej kaj je boljše, potrebujem pa za Scenic 1.9dCi 88kw 300Nm. Steinbauerjev PBox je 160000, RSR-ov chip?(mislim da je Rapid) pa 108000sit(s popust. v feb.), če se motim me popravite. Ne mi zamerit, če ta tema že obstaja.

Lp
Zadnjič spremenil sasosa, dne Pe feb 03, 2006 9:02 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
pery
Stalni uporabnik

Kraj: cerknica

Napisal/-a pery To jan 31, 2006 6:13 pm

zakaj si pa alfo nalimu? :roll:
Slika Slika Slika

sasosa
Nov uporabnik

Napisal/-a sasosa To jan 31, 2006 6:16 pm

pery je napisal/-a:zakaj si pa alfo nalimu? :roll:

Ker je bil najlepši avto, kar sem jih imel - nostalgija.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To jan 31, 2006 6:18 pm

Po mojem je zato nalimal Alfo ker ga je dobila na radar provida z tako Alfo pa bi ji zdaj z čipanjem rad ušel po AC :D

Lej priporočam ti iskanje ker takih tem je miljon po forumu vsekakor ti pa priporočam čip ne pa neki Pbox kar dobiš v kinderjajčku :D vsi katere boš vprašu bojo vrjetno za čip tko da.........
ISKANJE pomaga :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky To jan 31, 2006 6:30 pm

no tut pbox ni kr tak ;) mi ga mamo na mondeotu 2.0 tddi 115. avto ma okol 140 konjev, za njega smo se pa odločl zato kr ne odpre turbine kot čip ampak spremeni kot predvžiga pa še neki malenkosti okol šob ko jih js nezastopm(pač nism mehanik :roll: ) in pa zato kr se ga da vn uzet če avto prodaš( mislim da je možna tut menjava da ti starga vzamejo v račun pa ti dajo novga al pa starga za tvoj novonabavljeni avto, če pbox obstaja za njega). je pa res da ne dobiš takega prirastka moči pa tut dražji je pbox..
LP Rok

sasosa
Nov uporabnik

Napisal/-a sasosa To jan 31, 2006 7:12 pm

seat- iščem pa iščem...
Nikakor se nemorem opredelit kaj naj bi bilo boljše, in tudi nisem še dobil kakega konkretnega odgovora, mislim da ima ogromno ljudi to vgrajeno samo ni in ni ...., zato potrebujem mnenja od ljudi, ki to že imajo.

Lp
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov