totimato je napisal/-a:Zanima me kdo izdeluje Roll bar-e v SLO, po možnosti na štajerskem koncu - ni mus. Želim roll bar po naročilu, čisto drugačne oblike (ampak še vedno funkcionalen).
Kakšne ideje na koga se naj obrnem?
lp
totimato je napisal/-a:@Symoon:![]()
@fric: imaš kakšen naslov ali telefonsko, prosim?
@Technoboy: Ja, se zavedam, da bo kar nekaj stalo. Hočem pravo stvar, da se bom brez skrbi vozil okoli. Rad bi pa nabral par naslovov, ker imam posebne želje glede oblike in nisem prepričan, če bo vsak hotel izdelati kaj takšnega, pa da se pozanimam.
lp in hvala za odgovore
fric je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Ej pa kaj bi kaj kdo na tehnicnem gnjavo ce mas to not brez homologacije?
Ne samo na tehničnem... Ko so prijatla, ki dirka s cliom, enkrat policaji ustavli, so mu težil, češ da se lahko med vožnjo z glavo poči v rore pa naredi zaradi tega nesrečo!
totimato je napisal/-a:fric: je Symoon kar uganil. Rori bodo za fička. Sicer avta še nimam, ampak ko bom našel enega v zadovoljivem stanju bom začel s akcijo. Dokler še nimam garaže ne bo nič, ampak računam, da bo v treh, štirih mesecih infrastruktura omogočala takšne hece. Do takrat pa mislim nabrat dovolj informacij in predračunov, da bo stvar bolj tekoče stekla.
lp
fric je napisal/-a:totimato je napisal/-a:fric: je Symoon kar uganil. Rori bodo za fička. Sicer avta še nimam, ampak ko bom našel enega v zadovoljivem stanju bom začel s akcijo. Dokler še nimam garaže ne bo nič, ampak računam, da bo v treh, štirih mesecih infrastruktura omogočala takšne hece. Do takrat pa mislim nabrat dovolj informacij in predračunov, da bo stvar bolj tekoče stekla.
lp
Še en predlog:
Stolli Gomme (upam, da sem prav napisal). To je vulkanizerska delavnica v centru Trsta. Lastnik g. Stolli je včasih aktivno dirkal (in to ravno s fičotom), sedaj mislim, da to počne njegov sin (ne me držat za besedo). Pri njemu dobiš marsikaj, od dirkalne opreme, do dobrega nasveta (v slovenskem jeziku), zelo dobro pozna tudi slovensko dirkaško sceno... Cene so po večini malenkost bolj ugodne kot pri nas. Jaz osebno sem pri njemu kupil dirkalni semiš volan (blagovna znamka "Stolli racing", je bil za cca. 100€ cenejši od OMP, po obliki in občutku pa več ali manj enak) in OMP sedeže. Trenutno nimam pri roki njegove vizitke, bom jo poiskal doma in napisal njegovo tel. št.
PS: mislim, da bi se pri njemu v kakšnem kotu sigurno našel kakšen dirkalni del za motor od fičota (kakšen vplinjač...)
PS2: poglej v kakšen online katalog od OMP-ja, mogoče še vedno izdelujejo kletke za fičota. Bi znalo biti precej ceneje kot pri Urbančiču, za primerjavo - OMP izdeluje tudi kletke za yugota, cena v Trstu cca. 70.000 SIT (je pa res da je Urbančičeva boljša - ravno vezave na sprednji amortizer, ki jih pri OMP-ju ni, to pa za to, ker je treba modificirat pogon za brisalce)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov