Mislim da bi tole kr precej stalo.Oki nem reku da ni možn al pa da je bolš da tega ne iščeš vsekakor upam da boš najdu enga k ti bo pocen in dobro nardil.No kaj sem htel povedat:)Emmm če ti ustreza kupi šprej s krom efektom mislim da pride jurja pa maš enga dost za vse 4 felne jaz sem mel tko na jugičo narjen, pa je kr ql zgledlo.Je pa res da čez čas barva zbledi in da jo morš vsake par mescev obnovit ampak jurja na par mescev pa mal zajebancije?Oki dost sem zabluzu
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P )
v sloveniji težko v švici nemčiji in avstriji jih lahko naročiš stanejo od 336usd za 14col pa naprej.naslovi:www.budnik.com ali www.wheelsnstuff.com,www.custom-wheels.com,itd.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
samo ne kromanih..ampak kvecemu alu black chrome...al pa alu chrome....
u sloveniji lahko zaenkrat (vsaj kokr jaz vem ) zrihta ProCar ! samo cena je 57k sit na komad (13*8col)
Aja, pa da ne boste zdaj vsi tja klical z vprašanji če se dobijo razne krom feltne. Tisto o 100 tisočakih je bila pač cena, ki se je omenjala zgolj tako na splošno v zvezi s takimi feltnami.
P.S. Hugo_Boss, a si bil ti morda danes v Superkromu na Dolenjski c. ? Če sem zamešal se opravičujem .