Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

VOGTLAND vzmeti ??

Napisal/-a seat Po apr 03, 2006 6:44 pm

A ma kdo kake izkušnje z temi vzmetmi ker jih namerava kupit moj kolega,ki pa tukaj ni prisoten
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a DoubleG Po apr 03, 2006 10:06 pm

po kvaliteti nekje med H&R in FK. Do sedaj nisem slišal, da bi bili problemi. Za moje pojme je edini zgrešeni nakup pri fedrih Apex (posedajo se), vse ostalo je v redu, vprašanje je pa pač koliko kvalitetno robo hočeš.

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy To apr 04, 2006 7:29 am

bla bla bla spet buče ,sm mel na dveh avtih apex kr neki časa pa bi opazu če bi se kej posedlo, drgač pa Vogtland ni slaba izbira, samo če ma lažji avto naj pričakuje da se bo za manj vsedu kot je napisano, sj sm mel na škatli npr -35mm, pa je sam za dobra 2 centi dol padu kr so dokaj trde fedre.

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice To apr 04, 2006 7:39 am

Sem imel Vogtland na cliotu... zadeva je ful trda, skorajda preveč (še posebej za naše jeseniške ceste...), sam pa ni blo nobenih problemov, zadeva je zakon funkcionirala več kot 2 leti...
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To apr 04, 2006 2:12 pm

Krasno sicer ma kolega Golfa IV TDI tak da je kr težak spredi torej pravte,da z nakupom ne bo nič zgrešil. 8) drgač pa piše da so -35mm

Hvala za mnenja
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov