Polooo je napisal/-a:Ewo da noum nove teme odpru.Sam zanima me če priporočate filter na TDI-ju(74)al nima smisla, ker ne bo tapravga zvoka, ker je dizel?
lp
Še vedno bo traktor

monster_d je napisal/-a:enim se zaj ni jasno da je filtr samo za zvok.
pridobitve do dva konja ali pa izgube do dva konja![]()
Glavno da ma debel zvok
leoCar je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:ce nima zvoka je verjetno problem prevec zaprt ispusni sistem.
treba dol kaki lonec vrzt.
lp
Ispusni sistem nima nic z dovodom zraka, poskusi menjat cev z gume z kako kovinsko
pol pa bo slo.
Polooo je napisal/-a:Ewo da noum nove teme odpru.Sam zanima me če priporočate filter na TDI-ju(74)al nima smisla, ker ne bo tapravga zvoka, ker je dizel?
lp
Dj_Gregy je napisal/-a:Tpa še dober filter maš vidim,drgač pa filter more bit direkt na fergazer brez kaksnih škatl vmes pa dihtik cevi do filtra![]()
drsokodj je napisal/-a:Dj_Gregy je napisal/-a:Tpa še dober filter maš vidim,drgač pa filter more bit direkt na fergazer brez kaksnih škatl vmes pa dihtik cevi do filtra![]()
LOL kake maš!
a sploh veš da novi avti NIMAJO fergaserja in imajo Elektronske šobe pa tiste škatlice kot si reku tist morš pustič če ne avtto fuka skos
ker tistmu se reče: "LuftMesser" in ma notr nekako iglo, ki mensezdi pomaga motorju pri višjih temperaturah, da obdrži enake obrate pri prostem teku !!
l.p. drsokodj
drsokodj je napisal/-a:Dj_Gregy je napisal/-a:Tpa še dober filter maš vidim,drgač pa filter more bit direkt na fergazer brez kaksnih škatl vmes pa dihtik cevi do filtra![]()
LOL kake maš!
a sploh veš da novi avti NIMAJO fergaserja in imajo Elektronske šobe pa tiste škatlice kot si reku tist morš pustič če ne avtto fuka skos
ker tistmu se reče: "LuftMesser" in ma notr nekako iglo, ki mensezdi pomaga motorju pri višjih temperaturah, da obdrži enake obrate pri prostem teku !!
l.p. drsokodj
cypena je napisal/-a:če ne se pa mau mopedov spomnte, če ste kdaj kj navijal, filtre vn jemal, frgazarje menjal... APN z 18 bing al pa dellorto, je mukal ko zaklana krava, da od 21 ne govorimo![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov