Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Po maj 08, 2006 2:04 pm

kakšna je cena H&R kompleta za cliota?okvirna

Uporabniški avatar
momo
Novinec

Kraj: SAVINJDSA DOLINA

Napisal/-a momo Po maj 08, 2006 3:39 pm

Ej SAVINJCAN to pa najbolje da pokličeš v a3m pa lepo prašaš moje za Audija so pršle z 10% popustom 47000sit pa morm rečt da so vredu in kr udobne proti Apexu so super pa tut kolega ima Aibach pa nevidim kake velike razlike razen v ceni :D
Audi.... zakon!

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Po maj 08, 2006 3:44 pm

momo je napisal/-a:Ej SAVINJCAN to pa najbolje da pokličeš v a3m pa lepo prašaš moje za Audija so pršle z 10% popustom 47000sit pa morm rečt da so vredu in kr udobne proti Apexu so super pa tut kolega ima Aibach pa nevidim kake velike razlike razen v ceni :D

hm, saj v tehnoracingu jih imajo za 45k, pa še Seat mi ji bo mal cenej zrihtal ampak mal razmišljam o celem kompletu.

Uporabniški avatar
Marki's
Novinec

Kraj: Lendava-Ljubljana

Napisal/-a Marki's Po maj 08, 2006 5:57 pm

Najprej hvala za odgovor. Ja v tej smeri sem jaz tudi razmišljal, edino kar mi ne da miru je, da imajo npr. P206, clio itd. serijsko že bolj dvignjen avtomobil oz je več prostora pri gumah. Na moji Corsi je že zdaj tako da ni pretiranega prostega prostora in če avto do dobra obremenim je guma že pod blatnikom vmes pa pride še kak prst in pol placa. Mislim, da z vzmetmi zaenkrat ne bi smelo biti problema za gume pa se bojim da ne bo šlo ker so 195 vseeno opazno širše od 185...če se ne motim

Evoii, a se je tvoj P206 dejansko vsedela za 30mm ali se je za manj?

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Po maj 08, 2006 9:20 pm

Marki's je napisal/-a:Najprej hvala za odgovor. Ja v tej smeri sem jaz tudi razmišljal, edino kar mi ne da miru je, da imajo npr. P206, clio itd. serijsko že bolj dvignjen avtomobil oz je več prostora pri gumah. Na moji Corsi je že zdaj tako da ni pretiranega prostega prostora in če avto do dobra obremenim je guma že pod blatnikom vmes pa pride še kak prst in pol placa. Mislim, da z vzmetmi zaenkrat ne bi smelo biti problema za gume pa se bojim da ne bo šlo ker so 195 vseeno opazno širše od 185...če se ne motim

Evoii, a se je tvoj P206 dejansko vsedela za 30mm ali se je za manj?

Ta dimenzija je širša samo za deset mm... če pa daš pol na 8 col feltno... feltna ti bo delala problem - ne guma - torej če imaš sedaj 185 pa na isto feltno daš 195 ne bo opazne razlike ... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
Marki's
Novinec

Kraj: Lendava-Ljubljana

Napisal/-a Marki's Po maj 08, 2006 10:46 pm

Ful hvala Mad! :D Mislim pa, da potem ne bi smelo biti problemov...Zdaj samo ne vem če bi vzel H&R vzmeti ali pa naj poizkušam nabavit vzmeti od Corse GSI? Tiste naj bi baje avto znižale za samo cca 1.5cm kar bi meni dosti bolj ustrezalo. Zdaj ne vem edino kako je glede trdote?So valda trše kot od serijske 1.4?

evovii
Nov uporabnik

Napisal/-a evovii To maj 09, 2006 1:15 pm

Ja nisem ravno meru pred in po predelavi sam je pa razlika očitna. Se pa avto ful lepše vozi. Moje mnenje je da pomeri točno koliko ti manjka sedaj med gumo in blatnikom in če maš res sedaj 1,5cm placa (med blatnikom in gumo) nebi smelo biti problema tud potem ko boš dau 195 gume gor. Najlažje boš to zmeru tako, da prisloniš čez gumo neko ravno dilco in preveriš kakšen je razmak.

Lp
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov