Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Če maj 11, 2006 9:54 pm

Nč bat zvok bo prijeten :D :D čez čas ko ma nekaj km za sabo pa še malenkost glasnej rata :D
Zdej montaža al na servis skočš oz do kkšnga avspuharja da ti zamenja...

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Kraj: near Nova Gorica

Napisal/-a SENATOR Če maj 11, 2006 10:45 pm

Za moj komplet sem dal 100.000 z montazo. zadnji lonec je bil 63k srednji pa 32k, pa 5k za montazo. Je pa res da se avto ne dere, nikol pa ne bos reku da je samo 1.0 motor :)

LP
30 STYLING AWARDS

http://www.youtube.com/watch?v=fZYbGHM5WY0

Uporabniški avatar
Marki's
Novinec

Kraj: Lendava-Ljubljana

Napisal/-a Marki's Pe maj 12, 2006 10:57 pm

No jaz sem za mojega zadnjega tudi dal 63k, mi je pa nažalost zmanjkalo teh 32k za srednjega, ker moram še gzme kupit :D

Uporabniški avatar
Marki's
Novinec

Napisal/-a Marki's Sr maj 17, 2006 4:25 pm

No tako, Remus je bil danes zmontiran! :D Pa še za 57k sem ga dobil s popustom, pa moram pohvalit Izpušni sistemi Novak za kvalitetno in poceni montažo!
Zanima me pa kako vzdrževat izpuh?Oz ohranjat nastavek čist, da se krom ne umaže!Prej sem imel na astri g dvojni remus in se je po določenem času na nastavkih naredil tisti rjavkast rob od saj ali česa, ki ga pri pranju nisem več spravil dol...A se to da s kakšnimi čistili ali sredstvi ohranjat čisto in svetleče?
Opel Vectra C+ 1.9 CDTI COSMO

Uporabniški avatar
Dras
Novinec

Napisal/-a Dras Sr maj 17, 2006 6:29 pm

ej markis oz. marko kakšnega si to nabavil?? istega kot si imel prej?? a se ti pozna kaj na zvoku???
ker jaz si tudi morem nekaj za na astro nabavit!!! ;)

LP

Uporabniški avatar
Marki's
Novinec

Napisal/-a Marki's Sr maj 17, 2006 9:23 pm

Dras je napisal/-a:ej markis oz. marko kakšnega si to nabavil?? istega kot si imel prej?? a se ti pozna kaj na zvoku???
ker jaz si tudi morem nekaj za na astro nabavit!!! ;)

LP

prej na Astri G sem imel tega: http://www.remus.at:8080/php/index.php? ... otor=71986

tretji po vrsti (dvojni), cena 309€, mislim, da se je malenkost podražil...drugače takoj na začetku je bil zvok bolj globok ni pa bil tako glasen. Tam po 1500km je pa postal glasnejši (ampak ne preglasen) in ravno prav športen. Zdaj na Corso sem pa dal tega:www.remus.at:8080/php/index.php?cmd=cmdFrontendProducts&iProductMotor=71632
takoj prvi (ovalen). Cena z gotovinskim popustom 57k in glede na to, da ga imam od danes sem zelo zadovoljen! Drugače če pa imaš Astro jo verjetno voziš h Kolmaniču v MS če se ne motim?Meni so tam za Astro vse uredili, naročili in zmontirali, tako da sem bil zadovoljen. V LJ sem npr. najprej šel na Avtotehno VIS vprašat za Remusa in niso nič vedeli, tako da je bilo potrebno malo okoli skakat ampak sem vse uredil :D in zdaj Corsica lepo poje :D he he
Opel Vectra C+ 1.9 CDTI COSMO

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj Po maj 22, 2006 2:53 pm

fantje, TO SO NOVE MAŠINE! čaki mal, če ni Katalizatorja pol tut neki Sonda Lambda začne javljat glavnemu računalniku motorja in potem imaš napako v računalniku, v kolikor jaz vem, ti lambda uravnava izpušne pline, zato nekateri milijo ko jim na tehničnem slabo pline pokaže(čez dovoljeno mejo) da je Kat. zanič! Ampak ni v vseh primerih tako, lahko ti gre sonda lambda in ti čist pomeša use, zato, ko boste kdaj "padli na tehničnem" ne takoj: katalizator je zanič, ampak pojdite k svojemu serviserju in mu rečte: a mi tapru lahko Sondo izmerite.

lepo povedu??? uuuups sorry za VELIK offtopica, jah ko Kat. ven vzameš nekaj pridobiš, ampak rajši se pozanimaj pri svojem serviserju, kako je z katalizatorjem, ali ga lahko brez problema vzameš ven ali ne :!: :!: :!: to bi bilo vse :lol: :lol:

l.p. drsokodj
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Po maj 22, 2006 3:24 pm

Marki's je napisal/-a:No tako, Remus je bil danes zmontiran! :D Pa še za 57k sem ga dobil s popustom, pa moram pohvalit Izpušni sistemi Novak za kvalitetno in poceni montažo!
Zanima me pa kako vzdrževat izpuh?Oz ohranjat nastavek čist, da se krom ne umaže!Prej sem imel na astri g dvojni remus in se je po določenem času na nastavkih naredil tisti rjavkast rob od saj ali česa, ki ga pri pranju nisem več spravil dol...A se to da s kakšnimi čistili ali sredstvi ohranjat čisto in svetleče?

Uzem eno polirno pasto, lahk tut posebi za crom oz rosfrei :P ni ap nujno.. mam lonc že 3 leta gor pa je k nov, morm kr redno spucat (uzame 1min :lol: ) ker se mi od saj zažre pa je vse skup dost črno :lol: Pač kataliazorja ni gor...
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost