Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Re: Rabljene vzmeti / DA ali NE??

Napisal/-a sonček To maj 23, 2006 5:16 pm

leoncasar je napisal/-a:kaj menite... rad bi znižal avto, in to čimprej ker mi ne da miru da nebi zrihtal avta... ker sem pa v manjsi denarni stiski, sem nekaj brskal med rabljenimi stvarmi in zasledil vzmeti apex stare dve leti... ker se morem dat za montažo nekaj dnara pa potem tisti izpisek k ga rabim za homologacijo ja pa še homologirat bi trebal cel avto potem bi se to slo nekako finančno skozi z rabljenimi vzmetmi .., kot pa če kupim vzmeti nove..

Nevem kak je kaj z zivljensko dobo vzmeti, zato vas naprossam če mi svtujete ali odsvtujete nakup rabljenih vzmeti.... naj šparam tle al pa kje drugje?

res pametne odgovore!!!

HVALA

Priporočljivo ni saj so vzmeti že nekoliko obrabljene , zdej če se je un vozu recimo po 30.000 km letno ti znese v dveh letih 60000 km kar pomeni da naj bi bile dobre še vsaj 40.000 km zdej če jih boš kupil jih kupi res po več kot 60 % nižji ceni kot so nove, sam le kdo je mel te vzmeti gor.???...morda mulo ja kdo pa pomoje...lp

leoncasar
Nov uporabnik

hm..

Napisal/-a leoncasar To maj 23, 2006 8:18 pm

ma ja rekel mi je da so ble gor dve sezoni, prodaja jih ker jih je potem ko je svoj avto prodal vzel dol, rekel mi je da ni nobenih vidnih znakov da bi bla fedra kako poškodovana (počena) mel jih je na vw ventu jaz jih dam pa na golfa proda mi za res za 65% novih... sam mal je problem ka je bliz ljubljane jaz pa iz ms... vseeno bi jih rad videl na lastno oko pa potem komaj kupil... rad bi jih mel gor k mi je noro da mam tak luftmed felnami in blatnikom... sem jih mislo vzet vsaj do jeseni, k bi dotakrat pršparu verjeten za nove...

nevem sekaj bom storil, bom mal se bral po forumih pa se potem odločim...
hvala vsem ki ste dali dosedaj svoja mnenja, ostale pa vabim da še kaj napišejo, morda svoje izkušnje...
aj a ve morda če to drži da ma apex 5let garancije???

LP

pompl
Nov uporabnik

Napisal/-a pompl To maj 23, 2006 10:08 pm

js mam slabe izkušne z rabljenimi avtodeli..

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio Sr maj 24, 2006 8:13 pm

Jaz ti ne priporocam rabljenih.

Lahko mi posljes PM in ti zrihtam raje nove z garancijo za 22.000 sit za golfa III. No to je okvirna cena. Potem pa je vse odvisno od avta in zelja. Se pa da dobit ze za to ceno. Jih narocis in plasas po povzetju.
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio Pe maj 26, 2006 6:33 am

Pa še eno stvar bi rad pri tem pripomnil.

Če so vzmeti šprtne in so namontirane brez da bi se jih homologiralo oziroma brez "strokovne" vgradnje (kar pač prizna zakon v posamezni državi) je garancija neveljavna. Pri eni izmed mojih strank se je to zgodilo in žal nisem upal nič naredit, ker potem proizvajalec ni priznal garancije.

Drugače pa imajo vsake vzmeti vsaj 2 leti garancije.
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov