Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Megajver
Nov uporabnik

Napisal/-a Megajver So maj 20, 2006 11:02 am

JOJ! ne vem točno. bi moral pogledat! ker sem ga že imel not ko sem avto kupil. ko pa izvem ti pa javim. po mojem bi tudi ti moral imet z športnim filtrom učinka, saj navsezadnje imava iste mašine! :D

Uporabniški avatar
xsAMOR
Novinec

Kraj: Hrušica

Napisal/-a xsAMOR So maj 20, 2006 2:04 pm

Megajver je napisal/-a:pa se pospesek je nekoliko vecji

botko24 je napisal/-a:kaki filter pa imaš? mislim znamke.

to pa ni zate ce se pospesek poveca :P Pa se od Megajverja lahko pricakujes da je turbino podmazal s kaksno drevesno smolo ali drugimi izcedki :lol:

Drugace pa ni toliko odvisno katere znamke je filter(vsaj nekih drasticnih razlik ni),dokler se ne opredelimo na filtre ki so zaprti v raznih karbonskih skatlah itd. No saj so ti vecino povedali.

P.S. Megajver dobrodosel na forumu ;)

LP :hi

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Ne maj 21, 2006 8:56 pm

Pa se od Megajverja lahko pricakujes da je turbino podmazal s kaksno drevesno smolo ali drugimi izcedki :lol:

:rofl
kinkyllama & Yoni fun club ...

Megajver
Nov uporabnik

Napisal/-a Megajver Po maj 22, 2006 12:53 pm

kot lahko vidiš imajo drugi zanimive replike na to temo! lahko pa vprašaš njih katero smolo drevesa uporabljajo oni, saj imajo očitno izkušnje z mazanjem turbin oziroma mašine :roll:

Uporabniški avatar
Biskvitek
Stalni uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Biskvitek Pe maj 26, 2006 10:16 am

pol ti mora pa leon že kr fajn letit če maš športni filter not.................... iz kje pa si? če si iz lj se enkrat na B ju oglas da vidmo to tvoje čudo............. :twisted:
Slika
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost