NOS si vgrad. Nekaj nasvetov lahko dobišt tud v oddaji Fifth gear
Un k bi rad povečal moč za 1KM pa nej natanka OMW super 100 al pa zajlo za gas mal bolj našpona.
Partyzan je napisal/-a:NOS si vgrad. Nekaj nasvetov lahko dobišt tud v oddaji Fifth gear Un k bi rad povečal moč za 1KM pa nej natanka OMW super 100 al pa zajlo za gas mal bolj našpona.
Ma res no a moderatorji tega nena opazjo,da so ene "resne" teme že tok smešne da sem dal zaj na stol pri računalniku varnostni pas vgradit,da nena padem dol Mislim tokrat smo že rekli,da se NA motorjev ne splača tunat,ker za veliko denarja dobiš en ku.c ven. po domače povedano.Tut jst sem pri Ibizi iskal tiste dodatne lipicance sam jih ne najdeš.Predlagam,da se tut za podroćje tunanja nardi en sticky tema pa vsak naslednji model,ki bi rad iz 1.2 motorja dobu 2.1 motor to tut prebere vse nove teme pa se brišejo,ker zaj mamo zgleda preveč zagretih tunerjev,ki se vozijo v kavnih mlinčkih.Roko na srce tut sam sem mel pred časom kavni mlinček 1.2 sam sem raj prodal
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ