AVX je napisal/-a:Zanima me kje to delajo za ekstremne predelave motorja. Jaz trenutno imam 104 KM želel bi pa imet 300 KM mogoče kaj več. Zdaj za Fiat Bravo nimajo turbin in je že to kar prvi problem.
...Ne vem kaj ti bo 300 km v tej karoseriji ... Poseg je dražji od petih avtomobilov in še ta motor je v osnovi prešvoh za to. Mariani tuning so predelali bravo z blokom 5 cilindrov - 2.0 hgt na te konje a se mi zdi da je pisalo cena posega 25000 eur... Tvoj motor bi se dalo navit z menjavo odmičnih na cca 110 km potem z povečanjem kompresije in ostalimi deli na motorju na cca 140 km kar je tudi vse kar dobiš ven ... turbo ti bi dal tudi 200 km vendar bi ti trajal zelo malo ... najbolje je naredit kak manjši tuning na motorju - izpušni kolektor supersprint, športni filter, odmične in povečati pritisk goriva, predelati elektroniko in dobiti en fluidni motor ki ne bi imel pretirane cene posega in prevelike porabe in bi še kar šel ... vse drugo(turbo, Volumex) je na poti uničenja motorja ... L.p. MadAVX je napisal/-a:Zanima me kje to delajo za ekstremne predelave motorja. Jaz trenutno imam 104 KM želel bi pa imet 300 KM mogoče kaj več. Zdaj za Fiat Bravo nimajo turbin in je že to kar prvi problem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov