...tu te bom pa razočaral... jaz razen nižanja in dodajanja zadnjega spoilerja na avtu ki ima rit in hiter zadek ne počnem(Vektra) ... najlepši so mi originalni avtomobili z predelano mehaniko - pa ne spuščeni do tal ker pol ne drži tako kot bi moralo temveč toliko da se da vozit povsod in ne okrneš preveč udobja - Eibach + predelan originalen amortizer ali pa Koni ali Billstein ... ne tisti z dvemi fedri take oblike kot je originalen samo bolj bremzandrsokodj je napisal/-a:sm tole je pa EXTREME: http://www.axownersclub.com/glenn.htm
...Tako je bil pobarvan AX od Daniele Trani-ja fanta ki je bil pred par leti v Kopru na dragu še kar dober ... pred meseci mu je odtrgalo jermen na 1.6 motorju in sedaj išče glavo od Sporta - če ve kdo naj prosim javidrsokodj je napisal/-a:Hm.... Mad ali veš za kakšnega belega AX-a GT, ki ima original odbijače in pragove na rfeč poštrihane .... danes sem ga videl v izoli![]()
![]()
![]()
![]()
med 100 avti sem ga takoj videl
![]()
![]()
![]()
![]()
...ne še sem na bolniški - nabavljam kose in pripravljam na kup material kaj drugega ne smem početi sedaj bo tudi čas dopustov in bom malo odsoten pol bodo pa trgovci in tako da pred jesenjo ne bo kaj preveč novic :P :P :P ... L.p. MadJeaka je napisal/-a:Mad kaj novega na tvojem AX-u?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov