hvala
lp
totimato je napisal/-a:Neon Freak je napisal/-a:zadeva je taka kot je opisal GVX ...samo je pri 45ki problem ker nimas vakuma....
Lahko, prosim, to nekdo razloži? Kakšnnega vakuuma? Saj servo naprava dela svoje delo? Očitno mi osnove niso jasne, zato vprašujem.
lp
totimato
Pumpašoba je napisal/-a:Yugo je napisal: "crkuje skoraj nič"
Kolk je pa ta nič pogost, pa resno sprašujem.
hermand je napisal/-a:se pa veliko pozna če so zavore servo.
fric je napisal/-a:hermand je napisal/-a:se pa veliko pozna če so zavore servo.
Ja, to me bega... Če hodite kdaj na kakšne dirke po Slo si poglejte katerega izmed Yugotov pod pokrovom motorja. Z začudenjem boste opazili, da skoraj nihče ne vozi servo zavore!? Pa so vsi 1,3 motorji s cca. 100KM+.
Pa kar se vzdržljivosti motorjev tiče... Svojega Yugota sem pred 3. leti kupil rabljenega, od 2. lastnika. Imel je 55.000km. Sedaj jih ima 110.000, pa se ne spomnim, da bi karkoli odpovedalo. Prvo leto sem bil z njim na potovanju ob Jadranu, peljal sem se do Budve (Črna Gora), vse skupaj 2200km, pa ni bilo nikakršnih problemov. Povprečna poraba na dopustu 4,9l (!!!!). Potem je šel postopoma v predelavo, fantje ki so bili na kartodromu na Ptuju vedo, kaj se počne s tem avtom. V takšnem stanju predelav je že cca. 1 leto. V tem času sem naredil 15.000km (od lanskega septembra je pod pokrovom menjalnik skupine A z zelo kratkimi razmerji, tako da o obratih motorja raje ne bi) pa še vedno nobenih tehničnih težav. Motor tega avta je res neuničljiv!
monster_d je napisal/-a:POhvalno![]()
poraba 4,9l kaj si te delo, matr men se vec pod stangasom pije
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov