Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
ShineR
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a ShineR Pe jul 21, 2006 1:38 pm

kwa če bi se mi mal za spremembo spet v živo dobil pa kej predebatiral? ker tele klobase se preveč vlečejo :lol:
powered by Nissan Silvia S14 & bmw E30
http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... r_id=10221
-the pursuit of performance-
Slika

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Pe jul 21, 2006 2:48 pm

...O Matej ... sorry smo debatirali za sredo pol je bil petek ... no naslednji teden bom prišel ker se mi je nabralo v zadnjem času spet dosti za rešit ... te pokličem prej ;) kako kaj izstrelek ? Tisti blok ki si ga omenil(100NX - SR20DE) po Italiji ni za dobit ... malo avtomobilov je bilo na njihovem trgu komaj sedaj so začeli malo bolj z Toyoto in Hondo ... verjetno bo Mariborski konec bolj radodaren ... vsaj jaz ga nisem odkril ;) L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron Pe jul 21, 2006 4:51 pm

Good point ahead :roll: ! Woke up from lost, Mate ? :lol: Still alive ? :lol: Kdaj bo malarija za popit ? :lol: Likof ? :lol: V Torek merimo konje na AX-u . Kdaj se dirka pol ?
Zadnjič spremenil kopron, dne Pe jul 21, 2006 5:00 pm, skupaj popravljeno 4 krat.

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron Pe jul 21, 2006 4:54 pm

Danes sem menjal olje+filter na Peugeotu 206 1,6 Turbo by Me . Avto po 7000 KM dela bolje kot nov ...

Uporabniški avatar
ShineR
Novinec

Napisal/-a ShineR Pe jul 21, 2006 11:09 pm

mad: ni pene, smo dobil enga red top SRa iz UK :)

kopron: kje boste merl konje?
powered by Nissan Silvia S14 & bmw E30
http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... r_id=10221
-the pursuit of performance-
Slika

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad So jul 22, 2006 7:23 am

ShineR je napisal/-a:mad: ni pene, smo dobil enga red top SRa iz UK :)

kopron: kje boste merl konje?
...Danes je na obali - rekel je pri B. Senici ...

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron Ne jul 23, 2006 9:11 pm

Sorry, šele zdele sem prišel do ekrana . Ja sem se našel z Maxom, hvala za spremstvo, in dopoldne . Če prideš v Torek gor, najbolje, da popoldne, ko bomo pri Senici B. merili konje na AX-u . Da se v živo vidi power . BTW, dobro pelješ Audija na počez drseče . Že driftaš kot v Tokyo Drift ... 8) :) Meni pa je zatajilo termostikalo na obali, in po klancu navzgor sem dobil delovno T= 98 stopinj C . :oops: . Skret od Hyundaievega hladilnika, ni kaj !

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Ne jul 23, 2006 9:21 pm

...te pokličem v ponedeljek ker bi rad pripeljal še enega ljubitelja ax-ov njegov ima okrog 140 km ... 1.3 sport ;) drift ? ma saj nismo driftali daj ... po tisti cesti ki sem te peljal na kratko za Portorož se drifta - morali bi it z 75 od Aleša :P :P :P vedno ko se spomnem nanj in njegove alfe me stisne na Wc :P :P :P tip je odpiljen ... drugič ko prideš :P ... zanimiva raketa tvoja ... no bomo predebatirali pri Branetu v Torek ;) dobro ti potegne tractor pulling ... re-spect L.p. Mad

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron Ne jul 23, 2006 9:35 pm

Bomo še rekli katero, ja . Glede mojega skreta pa, : Ne gre NIKAMOR, ker gre polovico manj, od takrat, ko sem menjal Bosch črpalko . Ni predvžiga- ni navora, ni nafte- ni konjev, + drseča sklopka, torej : POTRES :oops: :oops: :oops: :( :( :( :oops: :oops: :oops: Zdaj grem Molit, potem pa spat , it was a looong day .

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron Po jul 24, 2006 1:51 pm

Mad je napisal/-a:...te pokličem v ponedeljek ker bi rad pripeljal še enega ljubitelja ax-ov njegov ima okrog 140 km ... 1.3 sport ;) drift ? ma saj nismo driftali daj ... po tisti cesti ki sem te peljal na kratko za Portorož se drifta - morali bi it z 75 od Aleša :P :P :P vedno ko se spomnem nanj in njegove alfe me stisne na Wc :P :P :P tip je odpiljen ... drugič ko prideš :P ... zanimiva raketa tvoja ... no bomo predebatirali pri Branetu v Torek ;) dobro ti potegne tractor pulling ... re-spect L.p. Mad
Škoda, da nisi videl mene driftati z mojo 75 Turbo.
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov