Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Šp. avspuh...-Again

Napisal/-a Proton-Blaž Sr avg 23, 2006 10:43 pm

Torej še enkrat lep pozdrav in upam,da ta tema nebo šla v zaklep,ker sem teme prelistal in nisem našel tega,kar sem spraševal.TOREJ ŠE ENKRAT ČE SPRAŠUJEM ZA TA AVTO ME ZANIMA ZA TEGA IN NE MI JE ZAKLEPA,KER MENE ZANIMA ZA LAGUNO 2.0 IN NE ZA DRUGI AVTO TOLKO O TEM,DA NEBO NESPORAZUMA.

No torej me še enkrat zanima cena zadnega lonca za laguno 2.0 letnik 96 bencinar...Lonec more bit homologiran torej od remusa...Zanima me prevsem če vse sede pol na original srednji lonec,ker jaz bi nabavil le zadnjega.Torej kje,kolko in pa v čem so slabosti in prednosti?..

lp in prosim ne zaklepat. :roll:

maccek_21
Uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a maccek_21 Če avg 24, 2006 7:38 am

homologiran remus te bo prišel cca 70k

najbolš kar nardiš je da se zapelješ do kakega ki se ukvarja z izpušnimi sistemi v vašem koncu pa ti lepo poda kar ima v ponudbi pa se sam odločiš kaj hočeš ;)
Fantje so avtomobili: če ne paziš si pod njimi!

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a Proton-Blaž Če avg 24, 2006 8:48 am

To pač ni res...Zadni lonci bi naj bli okoli 30-40k tak da homologacija pa okol 10k...in to je to...Tak da nevem...Jaz nerabim nikaj extra ampak da ma globlji zvok in ne preglasen...PA da bi držu ene 5 let to pa je vse tak da za 30k se dobi verjetn.

FreaK_22
Novinec

Re: Šp. avspuh...-Again

Napisal/-a FreaK_22 Če avg 24, 2006 8:49 am

Proton-Blaž je napisal/-a:Torej še enkrat lep pozdrav in upam,da ta tema nebo šla v zaklep,ker sem teme prelistal in nisem našel tega,kar sem spraševal.TOREJ ŠE ENKRAT ČE SPRAŠUJEM ZA TA AVTO ME ZANIMA ZA TEGA IN NE MI JE ZAKLEPA,KER MENE ZANIMA ZA LAGUNO 2.0 IN NE ZA DRUGI AVTO TOLKO O TEM,DA NEBO NESPORAZUMA.

No torej me še enkrat zanima cena zadnega lonca za laguno 2.0 letnik 96 bencinar...Lonec more bit homologiran torej od remusa...Zanima me prevsem če vse sede pol na original srednji lonec,ker jaz bi nabavil le zadnjega.Torej kje,kolko in pa v čem so slabosti in prednosti?..

lp in prosim ne zaklepat. :roll:

Naj ti pomagam to je forum in ne trgovina :? :? nevem al si tak prekleto len in neznaš se zapeljat do ene avto trgovine ter jih sam vprašat... Nevem zakaj glih REMUS ko pa imaš en cel kup izpušnih loncev ,ki se jih da homo. in so cenejši kot ta sam remus!
Allways tuning

FreaK_22
Novinec

Napisal/-a FreaK_22 Če avg 24, 2006 8:54 am

Proton-Blaž je napisal/-a:To pač ni res...Zadni lonci bi naj bli okoli 30-40k tak da homologacija pa okol 10k...in to je to...Tak da nevem...Jaz nerabim nikaj extra ampak da ma globlji zvok in ne preglasen...PA da bi držu ene 5 let to pa je vse tak da za 30k se dobi verjetn.

uff pa kako je res cena remus za tvoj tipa avta te pride cca 95.000.- pa paše na sr. lonec...
Allways tuning

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Če avg 24, 2006 9:09 am

Kolega je pred kakim letom kupo zadn lonc od remusa pr a3m in je dal za njega okol 70.000 sit +homologacija. Vem da mi je takrat razlago da je cena zlo podobna tistim na remusovi strani www.remus.at , tak da če hočeš kej cenejšega remus zagotovo odpade, kot je povedal freak_22
LP Rok

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Če avg 24, 2006 10:28 am

Proton-Blaž je napisal/-a:To pač ni res...Zadni lonci bi naj bli okoli 30-40k tak da homologacija pa okol 10k...in to je to...Tak da nevem...Jaz nerabim nikaj extra ampak da ma globlji zvok in ne preglasen...PA da bi držu ene 5 let to pa je vse tak da za 30k se dobi verjetn.

Tebi ni glih jasno vse sup ane! Ti sprašuješ kolk je cena lonca, nasledn post pa že pametuješ kolk je! Zakaj sploh sprašuješ če "veš " kolk je cena!?
Pa brez zamere!

LP ;)
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Če avg 24, 2006 10:38 am

Pač strokovnjak... in sredn lonc nima veze zadnjim ker je itak še obična cev umes :lol: :lol: dvomm da sta en za drugim :lol: :lol:

J. ga homologirani lonci tolk stanejo, tist k dobi tipskega Remusa za 70.000 je lahko še zelo vesel da je za njegov avto poceni...
Obvezno pa katalizator dol da bo sploh kej zvoka...

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Če avg 24, 2006 11:06 am

CupraR je napisal/-a:Pač strokovnjak... in sredn lonc nima veze zadnjim ker je itak še obična cev umes :lol: :lol: dvomm da sta en za drugim :lol: :lol:

J. ga homologirani lonci tolk stanejo, tist k dobi tipskega Remusa za 70.000 je lahko še zelo vesel da je za njegov avto poceni...

Ja katalizator dol pol pa še varilni aparat pa fleks kupit da ga boš pred tehničnim dau gor pol pa nazaj dol! ;) :D
__+__ 2FAST 4YOU__+__

FreaK_22
Novinec

Napisal/-a FreaK_22 Če avg 24, 2006 11:11 am

pa še 3 luknje zvrtaj v nov lonec pa je to to :P
Allways tuning

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Če avg 24, 2006 11:14 am

TUNING_BOY je napisal/-a:
CupraR je napisal/-a:Pač strokovnjak... in sredn lonc nima veze zadnjim ker je itak še obična cev umes :lol: :lol: dvomm da sta en za drugim :lol: :lol:

Ja katalizator dol pol pa še varilni aparat pa fleks kupit da ga boš pred tehničnim dau gor pol pa nazaj dol! ;) :D

Oz če maš veze :lol: :lol: ne resno da bo kej zvoka pr tipskem!! žal treba še ostalo mal porihtat. res da je velik od motorja odvinso vendar pr večinih se spremeni bolj barva glasu, glasnot je pa podobno oz max 10-15% višja torej ne dost..
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov