Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

RenaultFan
Nov uporabnik

Napisal/-a RenaultFan To sep 12, 2006 6:58 pm

greddy je napisal/-a:Ti si verjetno na 0.005 mm poravnal gred z kladivom :lol: ma dej, osebno te ne poznam, ampak lahko samo recem, da si prepotenten nabijalec leta na tej tabli..Modrujes in pametujes oh in sploh enega kurceveg_a clipsa pa ne znate nalozit..pa tudi ce je vse res , besed ne bom vzel nazaj, zame si še vedno nesposoben, ker danes zna vsak otrok nalozit na youtube al pa keri koli drugi server filmček..
Upam, da ne bomo poslusali izgovorov, zakaj vas ne bo v SG...

PODPIS! To je pa še najbolši komentar do zdaj! :lol:

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron To sep 12, 2006 9:29 pm

mloncar je napisal/-a:
kopron je napisal/-a:Mloncar, a si najdu + prebral ?

kaj naj bi prebral? oz najdu?
Privatno sporočilce, kajpak . No, ostali a zdej vidte, da sem en navaden, čisto povprečen nesposobnež ? Niti privatnega sporočila ne znam poslati . Itak pa sem si vse izmislil, kar tako . Od tega nič ni , ker nikoli ni nič bilo .Tudi Alexa ni, niti ne obstaja njegov AX . To je le plod vaše domišljije. Tudi tega tukaj sedaj ne berete, ker je vse samo navidezno v vaših glavah . Tudi tega sedaj nisem napisal . Vse si samo domišljate, imaginarno . Vse je samo ena čisto prava prevara , okoli vas , in znotraj vas . Upam, da vsaj to kmalu dojamete ...
Zadnjič spremenil kopron, dne To sep 12, 2006 9:40 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 To sep 12, 2006 9:38 pm

js nism meu do zdj nč proti tebi. use sm ti nekako vrjeu... samo povej mi kako si u 5 mikronov natančno poglihu zadevo, in s čim si meri ukrivljenost. če si s kako stvarjo udaru gor... se je spremenila dolžina in fi.( vsaj za 5 mikronov)..
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Kraj: Okolica MB

Napisal/-a Dejan_S2 To sep 12, 2006 9:45 pm

RenaultFan je napisal/-a:
greddy je napisal/-a:Ti si verjetno na 0.005 mm poravnal gred z kladivom :lol: ma dej, osebno te ne poznam, ampak lahko samo recem, da si prepotenten nabijalec leta na tej tabli..Modrujes in pametujes oh in sploh enega kurceveg_a clipsa pa ne znate nalozit..pa tudi ce je vse res , besed ne bom vzel nazaj, zame si še vedno nesposoben, ker danes zna vsak otrok nalozit na youtube al pa keri koli drugi server filmček..
Upam, da ne bomo poslusali izgovorov, zakaj vas ne bo v SG...

PODPIS! To je pa še najbolši komentar do zdaj! :lol:

RES JE!!!

Kopron... jaz bi na tvojem mestu hodo z vrečko na glavi! :cry

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk To sep 12, 2006 9:55 pm

kadar sm slabe volje grem to temo brat in sm takoj nasmejan do ušes :D
15 strani sej veste čega, tko da kr tko naprej :tomidelej:

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron To sep 12, 2006 9:58 pm

Čisto navadni strojniški postopki : Meritve z merilnimi urami, pasametri, merjenje med konicami , itd . Itak sem poravnal že maaarsikatero gred in os . Je pa res, da je bila to druga turbina, ki sem jo poravnal . Dejansko sem jo zelo slabo poravnal , ker bi mogla biti v 0,001 mm ( nova je v nuli ) .Lep primer so Normalije Kern iz Izole , kjer ti izdelajo + ravnajo svašta v nulo . Ampak čedalje bolj se mi dozdeva , da edino jaz nekaj vem , ker ostalim marsikaj ni jasno kar tukaj razlagam ...vsem gre kar nekaj na smeh in predvidevam, da zato, ker enostavno ne dojemate upper tunings ... ali pa so vse okoli mene sami Strippyji , ali kako :idea: :roll: :?:

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron To sep 12, 2006 10:04 pm

Grem spat zdej, dost vas mam za danes . Bolje, da bi molil ves ta čas, za neverne duše , kot so vaše ... see ya ...

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 To sep 12, 2006 10:21 pm

kopron je napisal/-a:Čisto navadni strojniški postopki : Meritve z merilnimi urami, pasametri, merjenje med konicami , itd . Itak sem poravnal že maaarsikatero gred in os . Je pa res, da je bila to druga turbina, ki sem jo poravnal . Dejansko sem jo zelo slabo poravnal , ker bi mogla biti v 0,001 mm ( nova je v nuli ) .Lep primer so Normalije Kern iz Izole , kjer ti izdelajo + ravnajo svašta v nulo . Ampak čedalje bolj se mi dozdeva , da edino jaz nekaj vem , ker ostalim marsikaj ni jasno kar tukaj razlagam ...vsem gre kar nekaj na smeh in predvidevam, da zato, ker enostavno ne dojemate upper tunings ... ali pa so vse okoli mene sami Strippyji , ali kako :idea: :roll: :?:

ah ja...
1. nula je teoretična. vse mere so približki
2. maš ti to doma a kwa? čist informativno...
drgač sem pa orodjar... tko da če bi reku da si v par stotk poravnal bi še verjeu...
nimaš šans
3. Lep primer so Normalije Kern iz Izole... ne razumem.. si doma ravnal, ali si dal ravnat??
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem To sep 12, 2006 10:28 pm

Mislim, da je že čas, da nehate s takim odnosom, vsaj javno na tem forumu. Meni nikakor ni zabavno brat, kako zasmehujete, sramotite in dajete v nič človeka, ki vam nič noče, ki vam nikoli ni nič naredil in ki hoče samo delit z ostalimi izkušnjo tunanja nekega AX-a, pa naj bo ta izkušnja kakršnakoli že. En minimum dostojnosti se pa le pričakuje od obiskovalcev tega foruma, kaj šele, če kdo kaj napiše. Saj niste otroci, da bi uživali v vsakovrstnih zlobnih in škodoželjnih pripombah! Ali pač?

Samo dve možnosti sta (za vas): ali je Kopron blefer ali ni!
Če ni, je vaše početje vsakega obsojanja vredno in skrajno nedostojno. Dosegli boste edino to, da se bo še en sposoben član z grenkobo v srcu umaknil, da bomo ob njegove izkušnje (ki bi znale bit še kako zanimive) in tudi koga novega boste odvrnili od podobnega početja.
Če je blefer, bodite vi vsaj enaki, ne pa da se spuščate na še nižji nivo. Čas bo pokazal, kaj je res, prej ali slej bomo že videli tega famoznega AX-a. Umirite se in počakajte na rezultate. In nehajte že enkrat s temi abotnimi komentarji. Ostanite tiho in počakajte, da vam čas da prav - ali da vas prepriča v nasprotno.

Navsezadnje ga dosti ljudi pozna (Mad, DrMr?, itd ne spomnem se na pamet), boste začeli tudi njih zaje**vat, da kakšni naivci so ali kaj. Saj nekateri ste ga že videli in če ga je res tako zamorilo na štartu, Kopron ni tako daleč od resnice (glede časov), da bi se tu zdaj vsak mulček spomnil in ga podj***val. Pa kakšni zavistni otroci ste, da drugemu oporekate njegovo strast!

Tudi njegov mačin pisanja je predvsem zanimiv, nikakor pa ne zabaven (smešen) - razen za duhovno omejene, ki jih tu očitno ni malo. "The only way is up" ni samo naslov nekega glasbenega komada, je tudi odličen življenjski moto, ki bi ga lahko mi vsi kdaj poskušali uresničevat. Začnimo tu in zdaj.

PS Kopron, popolnoma se strinjam z alanQ-jem nekaj postov višje. Če bom prišel na drag, bom samo zaradi tebe. Zmeni se z Alexom, potrudita se in dokažita nejevernim Tomažkom svoj prav.
lp

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a DoubleG To sep 12, 2006 10:43 pm

Kupim podmornico!
polnit mora z 2,6 bara! :D

predlagam, da se tole komedijo zaklene in odklene takrat ko bo video material.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To sep 12, 2006 10:51 pm

esem je napisal/-a:PS Kopron, popolnoma se strinjam z alanQ-jem nekaj postov višje. Če bom prišel na drag, bom samo zaradi tebe. Zmeni se z Alexom, potrudita se in dokažita nejevernim Tomažkom svoj prav.
lp

Esem, mislim da sta dobila ponudbo za povhen tank bencina, plačilo kart in še gajbo piva, če se samo pojavita tam. Torej je vse kar jima ostane to, da prideta. Ampak jaz sam vidim v tej temi samo njune izgovore zakaj ne bosta prišla - 15 strani izgovorov.

Večina jih ima "slabše"(nimajo tok navitih avtov) avte in slabše pogoje (brez denarja - študentje, pa si sami financirajo zadeve) pa bodo prišli, onadva pa imata vse plačano, pa jih sigurno ne bo.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr To sep 12, 2006 10:51 pm

... the only way is up... tell me why... saj se vam bo sam pokazal, ker ni imaginarna pojava, je pa res faca... lahko noč Boško... še bomo brali kaj boš pisal spet ju3...
... nekateri imajo veliko časa in denarja, da preštudirajo in prekopirajo ideje vseh tujih tuning forumov in nabavijo elemente, potrebne za svoje dokazovanje, ali da na "natjunano" haubo babo položijo, nekateri pa pač samosvoje varijo, brusijo, kombinirajo, marsikaj zajebejo, da se nato nekaj novega naučijo, in še kdaj pa kdaj z bogom in Bronskijem komunicirajo (tega sicer ne razumem najbolj)... je pa res žalostno, kako se krdelo posmehovanja žejnih uporabnikov interneta želi izživljati in sprostiti na takšnih temah (podobno je pri temi F1)... rajši ta čas in zagon uporabite za lep večer s kakšno partnerko ali družino...
... glede pritiska T2 ali T3, pa se dobra stvar lahko vrti do 3 bar... sem enkrat že omenil izhodni restriktor, res pa to ni dolgoročno... probajte če ne verjamete...
... kdor ne dirka, naj se vozi...

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch To sep 12, 2006 11:03 pm

1. Filmčk je zih u kkšnmu xx formatu pa zato nevedo kako naloadad:)
2. mene tud zanima kako gre tale AX sam če ne bom vidu u živo je bl en ..

3. Esem kje u Kozarjah žviš:)
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To sep 12, 2006 11:14 pm

@kopron tole debato zaklepam ker ne vodi nikamor, ce bos oz ko bos dobil filmcek lahko keremukoli moderatorju posles pm da odklene debato, ali pa odpres novo. Do sledjega pa zaklepam, ker gre zgolj za zajebavanje, podjebavanje in delanje norca, z tuje ali tvoje strani.
lp
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov