TechnoBoY je napisal/-a:remus ma tut univerzalne... tako kot powerfull.... homologiral bos lahko samo aspuh ki je narejen za tvoj avto
freak je napisal/-a:Kaj pa kej pravte o loncih in predvsem zvoku, ki ga dajejo dizli! Mene predvsem zanima če se da oz kako bi si spedenu en dobr sound na mojem dizelčku! GolfIV TDI(130HP)!
freak je napisal/-a:Kaj pa kej pravte o loncih in predvsem zvoku, ki ga dajejo dizli! Mene predvsem zanima če se da oz kako bi si spedenu en dobr sound na mojem dizelčku! GolfIV TDI(130HP)!
CupraR je napisal/-a:Road Runn3r kar se zvoka tice sm ze razlozu. Ce hocs da ropota si kups en cheap lonc, ker Remus rab konje pod havbo da bo rohnel. Prov smesn je k na avto z 180 ps montiras Remusa, pa dokler se ni katalizator odstranu ni blo kej dost od zvoka.
playa je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Road Runn3r kar se zvoka tice sm ze razlozu. Ce hocs da ropota si kups en cheap lonc, ker Remus rab konje pod havbo da bo rohnel. Prov smesn je k na avto z 180 ps montiras Remusa, pa dokler se ni katalizator odstranu ni blo kej dost od zvoka.
kaj to pol pomen nej raj kej druzga gor dam ker verjetn na 115km ne bo pol nc sounda....kaj pol remuse daje folk sam na hujse masine?? a majo mogoce kksne razlicne variante bolj/manj glasne al kaj ??
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov