Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Duke
Novinec

Napisal/-a Duke To avg 26, 2003 9:14 am

Tigrica!

Na bencinarjih je rezultat v primerjavi z vloženim denarjem več kot boren. Se ne splača, če niso turbo. Razen z novimi VAG motorji F.S.I.. No, tu so dobitki omembe vredni. Sicer pa kot rečeno; diesel.

Duke

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica To avg 26, 2003 10:17 am

Duke je napisal/-a:Tigrica!

Na bencinarjih je rezultat v primerjavi z vloženim denarjem več kot boren. Se ne splača, če niso turbo. Razen z novimi VAG motorji F.S.I.. No, tu so dobitki omembe vredni. Sicer pa kot rečeno; diesel.

Duke

Hvala čeprav sem se že pozanimala tako da sem že 10.09.2003. naročena za to predelavo potem bo pa šol moj avto tako kot mora iti.
lp tigrica

Uporabniški avatar
Duke
Novinec

Napisal/-a Duke To avg 26, 2003 11:48 am

:idea: In? Kaj ti bodo naredili? Preprogramirali krmilnik ali dali vmesnik? Na kateri avto pa? Madona sem firbčen ;)

čau
Duke

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica To avg 26, 2003 12:57 pm

Duke je napisal/-a::idea: In? Kaj ti bodo naredili? Preprogramirali krmilnik ali dali vmesnik? Na kateri avto pa? Madona sem firbčen ;)

čau
Duke

Rekli so mi da mi bodo dodali čip -sanja se mi ne kako bo to zgledalo ampak so mi vse poslali po faksu tako da bom jaz to danes zvečer preučila da bom sploh vedela kaj imam na avtu da bom znala to še drugim povedat.imam pa peugeot 206 2.0. hdi zlato rumene barve star tri mesece
lp tigrica

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To avg 26, 2003 1:35 pm

mal ti to "naholjdri".škoda avta deklca :wink:

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica To avg 26, 2003 2:24 pm

menjekul je napisal/-a:mal ti to "naholjdri".škoda avta deklca :wink:

Zakaj zato ker je nov saj že ima 11000 prevoženih tako da je pravi čas za kaj takega
lp tigrica

Uporabniški avatar
Duke
Novinec

Napisal/-a Duke To avg 26, 2003 3:35 pm

Tigrica!

Če ti bodo "dodajali" chip, je to vmesnik. Modul, ki malo "popravlja" podatke med motorjem in med krmilnikom. S HDI motorji imam nekaj izkušenj in vem kje so njihove "mehke" cone. Ni vseeno, če ima tvoj motor Siemens ali pa Bosch elektroniko. Znajo se pojaviti drobne nevšečnosti pri pospeševanju itd. Vse to se seveda da odpraviti, če ta, ki ti bo modul montiral ve, kje se zadeve lotiti. Sama montaža je stvar minut. Nastavitev pa žal ne. Če boš potrebovala kakšen nasvet, mirno vprašaj.

Aja! Pa še to; kako pa boš vedela koliko bolj ti gre avto s chipom? Ti svetujem, da pred vgradnjo narediš par meritev v 4. prestavi in meriš pospešek v sekundah od 1.500 do 4.000 obratov. Poskusi zmeriti na desetinko natančno. Z vgrajenim chipom mora biti pospeševanje vsaj 1,5 sekunde krajše.

Duke
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov