ales. je napisal/-a:ti krava al ovca pa pršpari komentarje za sebe ok
nisem js kriv ce hocejo met ua 125hp pa 1.6 masino 230 000sit

:P :P :P ... Falični Tom ?CockroaC je napisal/-a:Oprosti ales. ker sem te pac postavil na realna tla ... ocitno bos pac boljse spal ce ti napisem za 350 jurjev tuninga bo tvoj avto sel 250, pospeskil do 100 v 4.2s, pil ti bo 4 litre, servisni interval se ti bo podalsal na 30.000km, lega v ovinkihh bo na nivoju porsheja in falus se ti bo podalsal za 5cm.
Pa lep dan se naprej.
Dr_S je napisal/-a:Odstranitev katalizatorja (20€)
Zamenjaj odmično gred (350€)
Obdelava glave (večanje in poliranje izpušnih ter sesalnih kanalov) (150€)
Sesalni in izpušni kolektor + komplet večji izpušni sistem (800€)
Optimizacija elektronike (250€)
Skupaj: cca. 1600€
p.s: Cene so napisane na približno ....
Gricko je napisal/-a:Dr_S je napisal/-a:Odstranitev katalizatorja (20€)
Zamenjaj odmično gred (350€)
Obdelava glave (večanje in poliranje izpušnih ter sesalnih kanalov) (150€)
Sesalni in izpušni kolektor + komplet večji izpušni sistem (800€)
Optimizacija elektronike (250€)
Skupaj: cca. 1600€
p.s: Cene so napisane na približno ....
saj za drugo ne bom govoril, ampak kakor vem za tako ceno ne boš dobil športnih
mogoče x2
... nisem srečal takih cen mogoče je kakšna divja izvedba ... za tiste cestne katere po navadi dajejo gor vsakodnevni uporabniki sem dajal kot sem napisal obstaja tudi xy prodajalcev rabljenih odmičnih v Italiji se dilajo po 150 - 200 eur za Puntote AX-e Puge itd ... v reviji Ellaborare ... L.p. MadGricko je napisal/-a:iz ene druge teme.....športne odmične ....danes sem bil pri senici in sem se odločil da ne bo novih
odmičnih Mr. Green Cena je 220.000 sit kar pa je rahlo preveč za neprofesionalno rabo......
Sky_Walker je napisal/-a:Bi bil že cajt da bi coxa odstranli iz foruma ne
Mad je napisal/-a:... nisem srečal takih cen mogoče je kakšna divja izvedba ... za tiste cestne katere po navadi dajejo gor vsakodnevni uporabniki sem dajal kot sem napisal obstaja tudi xy prodajalcev rabljenih odmičnih v Italiji se dilajo po 150 - 200 eur za Puntote AX-e Puge itd ... v reviji Ellaborare ... L.p. MadGricko je napisal/-a:iz ene druge teme.....športne odmične ....danes sem bil pri senici in sem se odločil da ne bo novih
odmičnih Mr. Green Cena je 220.000 sit kar pa je rahlo preveč za neprofesionalno rabo......
glej obično že ima pol obstajajo take ki ti dajo tam 7-9 km in avto ima boljši pospešek obrati ostanejo skoraj isti te se imenujejo cestne pol imaš srednje tam dobiš navor malo višje in se ti vrti motor do 7500 nekje 10 -12 km in tiste ki bi mu hotel ti dat izgleda gor se pa mora pol še kompresijo dvigniti in predelati totalno cel motor ker pol se bo vrtel čez 8-10 in z serijsko motorno gredjo če je ne boš olajšal pa vztrajnika boš vtrgal ojnico ali vsaj jermen tak motor ne moreš vozit po cesti ker je praktično nevozen dobi navor med 4 in 6 in vleče med 7 in 9 sedaj se postavi v tak avto in pojdi v kolono čez center :P :P :P pa predelava te bo stala tudi čez 5000 eur ... kaj tako si mu hotel predlagat ? L.p. MadGricko je napisal/-a:Mad je napisal/-a:... nisem srečal takih cen mogoče je kakšna divja izvedba ... za tiste cestne katere po navadi dajejo gor vsakodnevni uporabniki sem dajal kot sem napisal obstaja tudi xy prodajalcev rabljenih odmičnih v Italiji se dilajo po 150 - 200 eur za Puntote AX-e Puge itd ... v reviji Ellaborare ... L.p. MadGricko je napisal/-a:iz ene druge teme.....športne odmične ....danes sem bil pri senici in sem se odločil da ne bo novih
čakaj..,...človek govori o tuningu.....ti mu svetuješ obično odmično![]()
kje med potjo si izgubil tuning?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov