Miholl je napisal/-a:Mam možnost nakupa Weitec vzmeti ali pa H&R vzmeti.
Weitec pridejo okoli 30 jurjev, H&R okoli 54 jurjev pa še montaža je všteta zravn.
Bojda je Weitec blagovna znamka H&R. Ma kdo vgrajene vzmeti tega proizvajalca? So kokr tok dobre? Ker ne bi lih rad APEX kvalitete....
Sm gledal Eibache pa so okol 70 k sit kar mi je pa preveč,ker bo funkcija vzmeti bolj v izgledu kokr pa zarad dirkanja.
LP Miholl
Miholl je napisal/-a:Mam možnost nakupa Weitec vzmeti ali pa H&R vzmeti.
Weitec pridejo okoli 30 jurjev, H&R okoli 54 jurjev pa še montaža je všteta zravn.
Bojda je Weitec blagovna znamka H&R. Ma kdo vgrajene vzmeti tega proizvajalca? So kokr tok dobre? Ker ne bi lih rad APEX kvalitete....
Sm gledal Eibache pa so okol 70 k sit kar mi je pa preveč,ker bo funkcija vzmeti bolj v izgledu kokr pa zarad dirkanja.
LP Miholl
Miholl je napisal/-a:Sm gledal Eibache pa so okol 70 k sit kar mi je pa preveč,ker bo funkcija vzmeti bolj v izgledu kokr pa zarad dirkanja.
LP Miholl
CupraR je napisal/-a:P apozabils et na bistvo: ko gledaš fedre pač poglej kolk nižajo oz al so navadni ali progresivni...
Ostalo pa kokr sm reku, na legi ne boš z fedri delal...
seat je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:P apozabils et na bistvo: ko gledaš fedre pač poglej kolk nižajo oz al so navadni ali progresivni...
Ostalo pa kokr sm reku, na legi ne boš z fedri delal...
dej CupraR tole mal razlož,če že govorimo o fedrih kaj so progresivni in kaj "navadni"
Drgač pa se čist strinjam,da z fedri delaš sam styling ko pa govorimo o tunanju pa pridejo pol v poštev cela podvozja
-rok- je napisal/-a:ve kdo se da dobit te Weitec fedre za cliota 04 nižje od 35mm.pa kolk je cena
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov