Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Vzmeti Weitec

Napisal/-a Miholl Sr nov 15, 2006 1:22 pm

Mam možnost nakupa Weitec vzmeti ali pa H&R vzmeti.

Weitec pridejo okoli 30 jurjev, H&R okoli 54 jurjev pa še montaža je všteta zravn.

Bojda je Weitec blagovna znamka H&R. Ma kdo vgrajene vzmeti tega proizvajalca? So kokr tok dobre? Ker ne bi lih rad APEX kvalitete....

Sm gledal Eibache pa so okol 70 k sit kar mi je pa preveč,ker bo funkcija vzmeti bolj v izgledu kokr pa zarad dirkanja.

LP Miholl

borisk
Nov uporabnik

Re: Vzmeti Weitec

Napisal/-a borisk Sr nov 15, 2006 2:29 pm

Miholl je napisal/-a:Mam možnost nakupa Weitec vzmeti ali pa H&R vzmeti.

Weitec pridejo okoli 30 jurjev, H&R okoli 54 jurjev pa še montaža je všteta zravn.

Bojda je Weitec blagovna znamka H&R. Ma kdo vgrajene vzmeti tega proizvajalca? So kokr tok dobre? Ker ne bi lih rad APEX kvalitete....

Sm gledal Eibache pa so okol 70 k sit kar mi je pa preveč,ker bo funkcija vzmeti bolj v izgledu kokr pa zarad dirkanja.

LP Miholl

weitec je blagovna znamka KW automotive Group
KW pa je med najboljšimi, weitec pa je pač cenejša linija..
pomoje nimaš kej zajebat

Grega_
Novinec

Napisal/-a Grega_ Sr nov 15, 2006 2:34 pm

Jest sm jih dons v roke dobu tako da mojih izkušnjah pa zaenkrat še ne morem nič povedat. Mal sem po forumih bral in mislim da morajo biti ok in upam da tudi bodo.

lp, Grega

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Sr nov 15, 2006 3:22 pm

Miholl je napisal/-a:Mam možnost nakupa Weitec vzmeti ali pa H&R vzmeti.

LP Miholl

Čist uredu roba, švabi dost gor dajejo...
Glede dirkanja: žal fedri nimajo tel dot veze, amortizerje uštimat :lol: :lol: Pa glede Apexa bom tut raj tiho :lol: :lol:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr nov 15, 2006 3:38 pm

Miholl je napisal/-a:Sm gledal Eibache pa so okol 70 k sit kar mi je pa preveč,ker bo funkcija vzmeti bolj v izgledu kokr pa zarad dirkanja.
LP Miholl

No lej jst sem jih pred kratkim tudi kupoval pa mi je vseeno kr neki folka svetovalo naj vzamem KW,ker so pač Weitec cenejši iz te znamke in sem se kasnej raje odloču za KW kako se obnesejo bom pa spomladi povedal.Drugače pa glede mojega citata oz. replice :D
Vzmeti ali podvozja upam,da ne kupuješ zgolj zaradi izgleda ampak v večini zarad boljše lege in zelo nesmiselno je šparat na področjih,ki ti nekoč lahko rešijo življenje,(upam,da me razumeš kaj hočem povedat) zj tle jst nobenga ne kritiziram ali hvalim oz. nobene pridige nočem delat ampak upam,da so ti weitec fedri vsak po kvaliteti konkurenčni H&R ali KW ali FK.Ker če tko gledamo je cena te znamke kr velik ugodnejša kot jih imajo njeni veliki bratje (KW,FK,H&R) zj upam,da niso šparali na kvaliteti,to bo moral pa kdo drug povedat.Me pa zanima za kater avto to rabiš,ker recimo Weitec-ove vzmeti so ble pred kratkim pri RSR-u za mojga TDI-ja 26k(z popustom) za KW pa sem odštel 38k.Zj razlike je 12k kolikšna je pa razlika v kvliteti pa ne upam trdit.
Vsekakor pa ti želim pravilno odločitev in pa čimugodnejši nakup čimboljše robe.

LP SEAT
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Sr nov 15, 2006 3:46 pm

P apozabils et na bistvo: ko gledaš fedre pač poglej kolk nižajo oz al so navadni ali progresivni...
Ostalo pa kokr sm reku, na legi ne boš z fedri delal...

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Sr nov 15, 2006 3:46 pm

Pa pozabil ste na bistvo: ko gledaš fedre pač poglej kolk nižajo oz al so navadni ali progresivni...

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr nov 15, 2006 5:06 pm

Alfo ma , tak da z lego ne bo problemov ;)
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Sr nov 15, 2006 6:33 pm

CupraR je napisal/-a:P apozabils et na bistvo: ko gledaš fedre pač poglej kolk nižajo oz al so navadni ali progresivni...

dej CupraR tole mal razlož,če že govorimo o fedrih kaj so progresivni in kaj "navadni"
Drgač pa se čist strinjam,da z fedri delaš sam styling ko pa govorimo o tunanju pa pridejo pol v poštev cela podvozja
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

dean007
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a dean007 Sr nov 15, 2006 6:44 pm

Jaz imam H&R in sem čist zadovoljen ,drugač pa mislim da so samo dobre znamke vzmeti in slabih ni več ;) .

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Sr nov 15, 2006 9:20 pm

seat je napisal/-a:
CupraR je napisal/-a:P apozabils et na bistvo: ko gledaš fedre pač poglej kolk nižajo oz al so navadni ali progresivni...

dej CupraR tole mal razlož,če že govorimo o fedrih kaj so progresivni in kaj "navadni"
Drgač pa se čist strinjam,da z fedri delaš sam styling ko pa govorimo o tunanju pa pridejo pol v poštev cela podvozja

Progresivni so po domače: majo dvojno navitje in pomeni da bolj ko tišiš, bolj so trdi 8) 8)
Bom probal kkšne lepe slike najdt k se lepo vidi...

Uporabniški avatar
-rok-
Nov uporabnik

Napisal/-a -rok- Po nov 20, 2006 7:26 pm

ve kdo se da dobit te Weitec fedre za cliota 04 nižje od 35mm.pa kolk je cena

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Po nov 20, 2006 10:38 pm

jaz sem do sedaj prevozil ene 7k km z weitec vzmeti -35mm in edino kar me moti je to, da se avto ni zadosti spustil. Glede voznih značilnosti pa ne bom govoril, ker v navezi z stock amortizerji vse skp ni nič posebnega- za odtenek bolj trdo, lega je itak bolša, ni pa tisto- vau :)

so pa te vzmeti samo trenutna rešitev ker sem alergičen na visoke avtomobile, tako da grem spomladi na KW gewinde 8) Pričakujem da bo v navezi z camber kitom in vsemi možnimi strut- bari, avto zeelo lepo vodljiv :twisted:
EJ6

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Po nov 20, 2006 10:46 pm

-rok- je napisal/-a:ve kdo se da dobit te Weitec fedre za cliota 04 nižje od 35mm.pa kolk je cena

Kontaktiraj RSR-a on jih ma zj neki v akciji,če se ne motim

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To nov 21, 2006 12:30 am

v kter del po kakovosti bi uvrstil vogtland? povprečje, boljši, slabši? :D

lp
Slika

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad To nov 21, 2006 1:32 am

eclipse_R je napisal/-a:v kter del po kakovosti bi uvrstil vogtland? povprečje, boljši, slabši? :D

lp
... kot weitec zadovoljive kvalitete ... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
pety
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a pety To nov 21, 2006 8:39 am

Imel sem Weitecove vzmeti v Cliotu 1.4 16v. Lahko rečem samo da so ble super; spustile so avto ravno prav, da ni blo nekega extrema, lega pa itak super napram serijskih. Priporočam! 8)
Renault še ni slabega avta naredo.
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov