... in kje vam taka nastavitev prav pride - v Stylingu ? Kolikor sem videl Rally vozil - ta so za Slovenske ceste najboljša izbira ni bilo nekega pretiranega nižanja :P :P :P lahko daš gor malo nižje fedre pa ene Koni in imaš kar rabiš to te bo stalo okrog 180000 nekje in avto bo uporaben 100% pa ne si mislit, da rabiš kaj več od tegaTITan je napisal/-a:Za starejše vw je ponavadi 35-95 (sem pa tudi že oblublenjih 40-120 videl).
... plin in olje ... vedno je zraven olje ... plin je stisljiv in zato so ti amortizerji hitrejši ... in ne sunejo, ker se plin stisne - če bi imel olje brez plina stršane bi ti avto prepočasi sledil neravninam cestišča ... in bi poskakoval ... plin pritisne iz sebe uskladiščeni udarec nazaj na kolo in ga hitro vrne na cesto recimo po odsunu grbine ... L.p. MadCash je napisal/-a:Ja, da je namesto olja plin, pa baje, da naj bi bolje dušili, druzga pa ne bi vedu
Mad je napisal/-a: ... plin in olje ... vedno je zraven olje ... plin je stisljiv in zato so ti amortizerji hitrejši ... in ne sunejo, ker se plin stisne - če bi imel olje brez plina stršane bi ti avto prepočasi sledil neravninam cestišča ... in bi poskakoval ... plin pritisne iz sebe uskladiščeni udarec nazaj na kolo in ga hitro vrne na cesto recimo po odsunu grbine ... L.p. Mad
TITan je napisal/-a:Za starejše vw je ponavadi 35-95 (sem pa tudi že oblublenjih 40-120 videl).
Po forumu brska: iron in 31 gostov