Evo nikol u lajfu se nisem pretirano poglabljal u mehankarijo vem kako motor deluje in podobno pac te zelo osnovne stvari, imam pa željo da bi nekoliko izpopolnil vsaj neke bolj zaninimive stvari

1. Semeringi, tukaj ko berem po forumu se veliko omenjajo ce lahko nekdo bolj podrobno razlozi, glede na to da se jih velik omenja na starih avtih bom tud sam verjetno nekoc jih mogu dat zamenjat da ne bom gledal kot budala ko bo mehanik jih omenu

2.blizam se 200.000 km, in bi rad naredil neki mini generalko, rad bi dobro poskrbel za svojga Swifta GTi
-se to isto da naredit oz bolje se SPLAČA tudi ce avto sicer dela brezhibno ? (ne kuri olja)
-se splaca menjat batne obrocke in podobno
3.V prtljazniku imam 450w ojacevalc, prikloplen je zih prav ker so to nardil profiji

4.Naj mi nekdo na neki sliki pokaže Končnike ter zgloba vilic
5.Še neki: mehanika sm jasno prasal kolk je avto kaj rjav pa je reku da ni sile ceprav pred naslednjo zimo bo treba nekako zascitit podvozje. 12 let star suzuki

-če avto od spodaj sam na roke zbrusim z smirkovim papirjem, razmastim, ter pobarvam z kaksno kvalitetno crno barvo ki je namenjena za take stvari bo to dovolj ali je bolje da peljem nekam placam pac 50jurjev da to nardi strokovnjak...
-zanima me ce bo un to naredu tko kar se vidi ali ponavad "nafilajo" barvo tudi u votle dele naprimer v vrata oz tam kamor jaz z navadnim orodjem ne dosezem ?