CupraR je napisal/-a:Že ene 100-tičpejte do Vuge v Gorico, ti porihta kokr hočš, cena 24000 za vse štiri amortizerje. Btw Turnšek je hotu 60000 met.
Yagi-san je napisal/-a:Po dolgem času so se našli člani, ki mi ne stresate nekih bedarij.Še eno vprašanje, da zapolnimo še eno luknjo v mojem neznanju tuning-ov.Če mi katerikoli od naštetih strša amortizerje, ali bi se s tem tudi znižal avto, ker jaz bi rad obdržal trenutno višino??Hvala vsem!!!
NoSpeedNoFun je napisal/-a:Yagi-san je napisal/-a:Po dolgem času so se našli člani, ki mi ne stresate nekih bedarij.Še eno vprašanje, da zapolnimo še eno luknjo v mojem neznanju tuning-ov.Če mi katerikoli od naštetih strša amortizerje, ali bi se s tem tudi znižal avto, ker jaz bi rad obdržal trenutno višino??Hvala vsem!!!
Moje osebno mnenje je, da ostane višina avtomobila enaka, ker višino določa vzmet! Sam amortizer se pa popolnoma ukloni pritisku, le da nudi nek določen trenutni upor! (kaksen fizik bi to lepse povedal) S tem, ko jih utrdis le povecas ta trenutni upor, kar se pri grbini pokaže kot trd udarec, ker je amortizer nudil močnejši (trši) upor. Amortizer ko kupiš je stisnjen skupi in ce ga povlečeš narazen z roko bo tako tudi ostal.
Govorim o svojem mnenju, lahko sem se pa tudi zmotil, bo me pa kdo popravil in to morebitno zmoto ze vnaprej priznam in se opravicujem!
Lp!
monster_d je napisal/-a:Gre tudi neko malenkost znizat vozilo z amortizerjem![]()
Oz ce teleskopu povecas navoje, torej pride fedra bolj zategnjena oz stisnjena.
... 20% pa odvisno je tudi od amortizerja eni so že v osnovi trši ... 25% tršane sem že tudi imel pa ni bilo tolko hudo kolega je dal pa kljub protestu 40% tršat in požagal 20 mm dolžino batnice pa se avta ne da vozit živčen je - rit je skozi počez ... dal jih je dol . L.p. Madcorsa16v je napisal/-a:Je kdo tukaj tršal in krajšal amortizerje pri Jenkotu v zadnjem času? Kako ste zadovoljni, cena?Koliko stršati da ni avto preveč neudoben?
lp
corsa16v je napisal/-a:Blackwind, a si ti tudi kaj skrajšal amortizerje ali samo utrdil?
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov