Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Tomi000
Novinec

Kraj: Šentjur pri Celju

Napisal/-a Tomi000 Ne jan 07, 2007 2:01 pm

zanimivo, hvala za razlago, ja sej jaz imam od R?? dvoloputni uplinjač, vozim se pa vsak dan med tednom 12km v eno smer, tako da niti ne vozim tako kratke realcije, je pa točno to, da to se zgodi, kadar dam zaug, torej pri mrzlem motorju, no saj potem je pa dokaj normalno hehe, ker fergazer je kar hitro nastavil na "uho", tako da mogoče bi komu strokovnjaku peljal da mi fajn naštela fergazer, ampak drugače pa nimam problemov

Uporabniški avatar
Janzi
Nov uporabnik

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a Janzi Ne feb 04, 2007 12:48 pm

mad...
sam sem mel to masino v 5-ki. Gor je bil tud dvojni vplinjac...super motor, gre ko strela, sam je pa slaba stran... poraba je bla grozna :( mestne voznje okol 13- 14 litrov

Tomi000, pomoje ti bo najboljs sluzil Energy motor. poraba je majhna (cca 7 litrov), pa tud super gre. sam sem ga mel v 19-ki pa sem bil ful zadovoljen.
[/b]

Uporabniški avatar
Janzi
Nov uporabnik

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a Janzi Ne feb 04, 2007 12:52 pm

upsssss...

opazam da sem spregledu nekaj strani:) odgovor je bil namenjen kar nekaj postov nazaj:)

se opravicujem se 1x...

lp, janzi

Uporabniški avatar
Tomi000
Novinec

Kraj: Šentjur pri Celju

Napisal/-a Tomi000 So feb 17, 2007 2:22 pm

hehe, ja ni mi žal da sem zamenjal motor, mašinca lepo teče, pred dnevi sem se peljal 180km/h z 155/70/13 , nisem nobenega ogrožal (da mi ne ne boste govorili da sem i**** ko se tako vozim), ampak je bila prazna avtocesta (malo pred polnočjo), navzdol pa skor 190km/h (nisem hotel veliko na števec gledat), vem da je bilo mali čez okrog 5200 obratov,....edino včasih ne vem zakaj mi težje vžge kadar je avto vroč, ampak se ne zgodi velikokrat, drugače pa se mi je že zgodilo da so mi sredi križišča (avto že dobr segret), pri "štandgasu" padli obrati in je potem ugasnil in potem v parih poskusih se prižgal in sem mogel takrat malo več gasa pohodit, da ga ni "zadušilo"...drugače pa sem zdaj dost bolj zadovljen ja, če bom še hotel pa "divjati" bi pa še mogel bremze zamenjat...

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad So feb 17, 2007 4:26 pm

... imaš prebogato mešanico in premalo zraka zato ti ga zalije ... moraš dat nastavit vplinjač pol ti bo držal minimum in ne bo crkoval po križiščih ... L.p. Max
kinkyllama & Yoni fun club ...
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov