Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Športni diski corsa c

Napisal/-a maniaxxx Če mar 15, 2007 3:29 pm

Zanima me če kdo ve kok velke diske ma corsa c 1.4, in če bi se brez večjih problemov dal spravit gor večji diski? če ja, kakšni in kje se še da dobit dobre diske razen ebc pri rsr.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Če mar 15, 2007 4:14 pm

ja ce bos hotu dat gor vecje diske bos 100% mogu menjat celjusti.Edina moznost je da ce ima 1.8 gsi vecje diske kot tvoja, bos najlazje prisel skozi.Drugace pa imas tudi kite namenjene za dolocene avte, kjer dobis disk, celjust in plosice, tko da vse gor namontiras, ampak to je drago.
Hmm..diske narezane? Ce se ne motim so ABC dobre in se kr fanj obnesejo z njihovimi ploscicami, drugace pa imas diskov ful...brembo tudi ni slaba recimo ;)
s tem da bolse diske ko bos dal, in mehkejse ploscice ti bo bolje brenzalo ampak obraba ploscic bo vecja tako da razmisli ;)
LP
Slika

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Če mar 15, 2007 4:40 pm

Obraba me ne zanima, ker trenutno so bremze res zanič tak da morm neki ustimat glede tega, pri rsr me pridejo narezani diski in green stuff ploscice cca 350 e...kaj bi se moral menjat za pravi učinek?
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
cr33p
Novinec

Napisal/-a cr33p Če mar 15, 2007 5:33 pm

Jaz priporocam kombinacijo Brembo Blanks in Ferodo racing ds2500 ploscice. Bremza odlicno!

Moras pa se zavedati, da sportne ploscice bremzajo najbolje, ko so ogrete in so precej glasne (cvilijo, ko bremzah pri nizkih hitrostih)!

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Če mar 15, 2007 9:05 pm

kje se da pa ta kombinacija nabavt pa kok evrčkov bi to prslo? Ka pa kako zavorno olje ipd, bi blo treba manjat..avto je drugače skoraj nov, ima 30 kkm.

Uporabniški avatar
Whity1
Nov uporabnik

Kraj: Maribor suburbs

Napisal/-a Whity1 Če mar 15, 2007 9:16 pm

http://www.sinter.si/
Tu poslji mail. Lahko dobiš cel komplet če majo seveda v ponudbi za tvojo corso, drugače pa majo in olje in montažo, cevke, diske, ploščice vse kar rabiš.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Če mar 15, 2007 9:16 pm

hvala ;)
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost