Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr To mar 20, 2007 12:22 am

hemingway je napisal/-a:Čudno... Ne ne rabim se vozit s temi avtomobili. Raje bi videl te sklopke pa košare vsaj slikane...

... pa še kakšno sliko Alfa mame, ki kontrolira in obvlada te konje, potrebne za takšno sklopko :D :D :D ...
... kdor ne dirka, naj se vozi...

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron To mar 20, 2007 2:22 pm

he, he , ja to že , ja , je hec ... :lol: :lol: :lol: Aaampak, jaz imam še vedno problem ... :( :o :evil: :cry: ;) z to bedno sklopkooooo

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man To mar 20, 2007 9:22 pm

mislim da maš ti problem globljega izvora :noro
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
GorazdO
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GorazdO To mar 20, 2007 10:04 pm

Meni Sinterjeva kar(t)onska dobro služi...

Je pa v zgornjem primeru verjetno kriva košara... če je premalo pritiska, tud karton ne pomaga.
Power is nothing without Control; so Think, Feel, Drive...

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron To mar 20, 2007 10:07 pm

GorazdO je napisal/-a:Meni Sinterjeva kar(t)onska dobro služi...

ja, tudi meni je -, odlično... vse do lani , ... potem pa... dokler nisem imel zloma ene od stranskih vzmeti na potisni plošči , :( ... potem pa so se začele Prave "štale" :evil: ... ker- pravih ( močnih ) potisnih ni za dobit :( ... nočem pa spet dajat po 2 vzmeti noter , ker je že sedaj trd pedal :oops: :? :( :!: ...
Bom mogu zgleda res ono, 4-krako naročit ;) , samo - kaj, ko bo denar šele konec mesecaaa ;) ... , pa še brez vzmeti bo verjetno :( ( lahko pa tudi da ne :!: )...
Do takrat paaa :? ... upam, da zdržim :P ...
( he, he, :lol: :P Cromaman, nič se še nisi zresnil ... )
No, pa lep, jasen večer, še naprej 8) ...by Boštjan Z.

Uporabniški avatar
GorazdO
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GorazdO To mar 20, 2007 10:31 pm

4 kraka brez vzmeti ne bo "vozna"... vsaj kot daily driver ne... pozabi na kolone itd; se boš namatral ko pes.
Power is nothing without Control; so Think, Feel, Drive...

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron To mar 20, 2007 11:05 pm

GorazdO je napisal/-a:4 kraka brez vzmeti ne bo "vozna"... vsaj kot daily driver ne... pozabi na kolone itd; se boš namatral ko pes.

Eeej, bratee, a nisem dovolj dobro razložil moje izkušnje z ravno takšno lamelo pri moji Alfi 1,8 T z zadnjim pogonom :roll: . Ni bilo nobenega matranja+mučenja , in še zelo lepo vozna je bila :roll: . Tudi v kolonah :!: . V bistvu sploh ni bilo nobene prave spremembe :o . No, morda tudi zato, ker ima ta Alfa že 2 gumi blažilca na kardanih , tko da ne vem ... 8) ... no, ju3 se bom posvetoval z še enimi "strupnjaki" :lol: 8) ... Do takrat pa... lahko noč , grem molit' zdej , ajd' 8)

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Sr mar 21, 2007 1:43 pm

DrMr je napisal/-a:
hemingway je napisal/-a:Čudno... Ne ne rabim se vozit s temi avtomobili. Raje bi videl te sklopke pa košare vsaj slikane...

... pa še kakšno sliko Alfa mame, ki kontrolira in obvlada te konje, potrebne za takšno sklopko :D :D :D ...

Ne sodi vseh žensk, po lastni mamici ;)
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron Sr mar 21, 2007 4:51 pm

Že odločeno, ... grem na segmentno , 4 krako lamelo 8) , da jo bom vsaj lohk "žgaaal" do nezavesti :P :evil: :twisted: , dokler se ne " uleže" :twisted: ...
Takoj, ko bo denar ;) ... menda konec meseca 8)
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov