Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

ATE diski

Napisal/-a Lesane Parish Crooks To apr 03, 2007 8:43 pm

Kje jih dobim?

Hvala

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox To apr 03, 2007 8:52 pm

Uporabniški avatar
erixon
Stalni uporabnik

Kraj: Dom je kjer je avto...

Napisal/-a erixon To apr 03, 2007 8:56 pm

js sem bil pri mehaniku na savinjskem koncu pa mi jih je on dal noter, ko mi jih je menjal. Dobil jih je pa pri lokalnih prodajalcih, ker mislim, da so kar dobro zastopani v trgovina.
Rad imam ženske, ki znajo bočno parkirat.

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks To apr 03, 2007 9:01 pm

erixon je napisal/-a:js sem bil pri mehaniku na savinjskem koncu pa mi jih je on dal noter, ko mi jih je menjal. Dobil jih je pa pri lokalnih prodajalcih, ker mislim, da so kar dobro zastopani v trgovina.

kako se obnesejo?ZA kater avto?cena?
Hvala

LP

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad To apr 03, 2007 9:23 pm

Lesane Parish Crooks je napisal/-a:
erixon je napisal/-a:js sem bil pri mehaniku na savinjskem koncu pa mi jih je on dal noter, ko mi jih je menjal. Dobil jih je pa pri lokalnih prodajalcih, ker mislim, da so kar dobro zastopani v trgovina.

kako se obnesejo?ZA kater avto?cena?
Hvala

LP
... niso dragi so povprečni in tudi cena ni pretirana ... AMZ jih je v svojih bazah ponujal imaš tudi en tip, ko so narezani podobno kakor Brembo Max niso pa ti diski nič pretresljivega - normalen disk za normalnega voznika, ki vozi po predpisih ...
L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
erixon
Stalni uporabnik

Kraj: Dom je kjer je avto...

Napisal/-a erixon Sr apr 04, 2007 7:52 am

Se strinjam z Mad - om. Za swifta so bili novi sprednji diski in ploščice skupaj z delom vred nekje 25 jurjev. Takrat se mi je to zdelo kar solidno poceni. Je pa res, da te zavore niso nič posebnega. Standardna kvaliteta.
Rad imam ženske, ki znajo bočno parkirat.

Uporabniški avatar
Jaka156
Novinec

Napisal/-a Jaka156 Sr apr 04, 2007 9:53 am

Kje pa pogledaš, katere diske potrebuješ oz. kataloško številko?

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Sr apr 04, 2007 3:45 pm

lenivec je napisal/-a:na ate domači strani maš online katalog
: To je to ...

Audi > 1999

Choose Model: A4 B5 1.8T Quattro

ATE Power Disc Brakes
The ATE Power Disc Brakes' continous groove safely absorbs moisture which might settle between brake disc and pad and drains it off, like the tread of a tyre. Braking actions start sooner and brake-travel is shortened, as numerous instances of use in motorsport, test-drives and bench-tests have demonstrated.

In hard use, brake discs can reach temperatures of 800° C and more. The result: gas emissions develop on the brake pad, primarily because of the bonding material, which can lead to a "Gas-Planing Effect" (fading). A temporary decrease in the coefficient of friction is the result. The ATE Power Disc brakes channels off these gas emissions via the multipurpose groove and so prevents fading. That means there is no increase in the force required to depress the brake pedal: a plus for safety!
Every ATE power disc brake is officially certified for general use (ABE). This means ATE Power Discs are not classified as a modification. ATE Power Disc Brakes are manufactured in Germany by the leader in brake design "Ate". Ate has been the original manufacturer for the brake systems on most of the European manufacturers for decades

http://www.pagparts.com/perfpts8.asp?pprd=ate&cat=splsh
ATE Power Discs for:1999 Audi A4 1.8T Quattro
ATE Power Discs
Part No. Description Price
AE-32436P Front Power Disc. Slotted. 288x25mm $91.65

... moji CTF ... 300 eur to je to :D
Razlika v ceni je razlika v kvaliteti ;)
L.p. Mad

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Če apr 05, 2007 9:18 pm

kaj pa rečete ATE power disc VS. brembo,brembo max?
kere ploščice bi dal zraven?
v mislih sem imel da bi šel do Sinterja

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Če apr 05, 2007 9:29 pm

Lesane Parish Crooks je napisal/-a:kaj pa rečete ATE power disc VS. brembo,brembo max?
kere ploščice bi dal zraven?
v mislih sem imel da bi šel do Sinterja
pol ga kar za diske vprašaj kolega ima njegove ploščice gor in je full zadovoljen jaz sem jih tudi imel na Sierri in so bile ok mislim da znaš prišparat kar nekaj denarja z njegovimi v kvaliteti pa ne bo razlike ... Brembo max niso dobri diski (Ate diski so še malo slabši ma ne dosti) pravi diski so : " Brembo Serie oro" nenormalnodobriinšeenkrat - dobri diski ... Ferodo racing gredo zraven in tudi Freetech zavorne ploščice, ki jih prodaja Senica v Beričevem so ok ... L.p. Mad

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Če apr 05, 2007 9:34 pm

Mad hvala

fora je v tem,ne rabim ene racing varjante,pač diske je treba zamenat pa bi rad mel mal boljši zavorni učinek kot z originalnimi.Roesch pa Sinter pa itak... :D
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost