Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

evilson
Novinec

Kraj: Mežiska dolina

Športni izpuh

Napisal/-a evilson Če mar 08, 2007 9:11 pm

Pozdravljeni!

Kaksen športni izpuh (športni lonec) mi priporočate za moj avto? Pri A3M in drugih so mi ponujali uneverzalnega powerfulla, vendar kolikor vem se ga ne da homologirati, jas pa bi rad imel papirje, da ne bodo policaji ali na tehnicnem komplicirali. Se morda motim? Mi lahko predlagate se kaksnega drugega, ki se ga pa dobi s papirji ter kaksna je cena. Vem da samo s športnim loncem se ne dobi ne vem kaj na moci (ce se sploh), rad pa bi da bi avto imel dober zvok!

Hvala in lp,
Matej
Passat 1.8T ---> BMW 523i

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Če mar 08, 2007 9:19 pm

pr nas je tko.danes tesko kej homologeras.se z paprrji je kriza.lonci so pa dragi z tuvom.recimo remus ipd.mas tudi powerfuule z papriji tm okrog 200 do 400e odvisn za avto pa kak je.drugo je vse brez in je tesko homat.po novem treba se racun o strokovnji vgradnji baje.cena homanja pa 80€ :D

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Če mar 08, 2007 9:22 pm

Js sm za svojga bravota nabavu powerfula z 2x76mm roroma :lol:. To pa sl+ploh ne drži da se powerfula ne da homologirat, js sm svojga čiust po regularni poti homologiru, je pa res da morš met tistga k se ga da homologirat. Js sm biu na homologaciji u MB na RTI-ju, pa majo tam spisek iz A3M-a kire powerfule se da homologirat. Tk da če hočeš bit zihr poklič raj na RTI da ti povejo če se bo dal zrihtat, u trgovini se pa pozanimej za svoj asuspuh kako serijske ma gor :D. Js ga bom meu počasi ži en let gor pa šplia kokr more, v kombinaciji z športnim zračnim filtrom pa se usje trejse :lol: :lol: :lol:

tuki pa ljehk slišiš kaka štima je od filtra :lol:

http://video.google.com/videouploadfini ... 7593e974cb

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Če mar 08, 2007 9:54 pm

rover416 je napisal/-a:cena homanja pa 80€ :D

:shock: :shock: upam da je joke....
Slika

evilson
Novinec

Napisal/-a evilson Če mar 08, 2007 10:02 pm

Jaz najraje bi vzel powerfulla, ker je cenovno ugoden, pa fajn bi blo ce bi ga lahko homologiral.. Bom vseeno vprasal se na RTI-ju. Rabim homologiran športni lonec, ker pol naprej cevi bom dal delat..

Moj kolega dela zelo dobre športne izpuhe in sem izrazil željo da bi mi naredil takšnega da bi na vsaki strani imel po dva izpusta. Vendar ker on ni REMUS se stvar ne da homologirat. Ali bi na tehnicnem zelo komplicirali? POlicaji?

Hvala in lp,
Matej

evilson
Novinec

Napisal/-a evilson Po mar 19, 2007 6:44 pm

Kot sem ze omenil dela kolega zelo dobre izpusne sisteme in meni bi športni lonec naredil za zelo ugodno ceno, me pa zanima ce lahko kakorkoli potem športni lonec homologiram? Ali je bolje da kupim enega powerfula, pa mi boste (vsaj upam) na tej strani zrihtali papirje. Ceprav bolj me mika prva varijanta ker je dost poceni.

Lp,
Matej

Uporabniški avatar
neyc
Novinec

Kraj: Mb

Napisal/-a neyc Ne mar 25, 2007 11:24 am

prek kratkim homologiral FK (fi 115mm) na RTI, brez problemov...
Slika

8AK
Novinec

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a 8AK Ne mar 25, 2007 11:28 am

Flowmaster 8)
Slika

Slika

Uporabniški avatar
nero9
Novinec

Re: Športni izpuh

Napisal/-a nero9 Ne mar 25, 2007 1:11 pm

evilson je napisal/-a:Pozdravljeni!

Kaksen športni izpuh (športni lonec) mi priporočate za moj avto? Pri A3M in drugih so mi ponujali uneverzalnega powerfulla, vendar kolikor vem se ga ne da homologirati, jas pa bi rad imel papirje, da ne bodo policaji ali na tehnicnem komplicirali. Se morda motim? Mi lahko predlagate se kaksnega drugega, ki se ga pa dobi s papirji ter kaksna je cena. Vem da samo s športnim loncem se ne dobi ne vem kaj na moci (ce se sploh), rad pa bi da bi avto imel dober zvok!

Hvala in lp,
Matej

jst sm ga meu na cliotu od powerfula pa sm ga kupu v a3mu pa sm dobu zram tuv in se ga je dal homologirat, zej js nism meu poročilo o strokovni montaži pa se mi ni dal pelat na lpp, drgač so me pa ustavl zard auspuha in so ful težil, tko da odvisno kok maš srečo da te dobijo, drgač sm meu pa tega :
Priponke
izibizi.JPG

jobers2
Nov uporabnik

Napisal/-a jobers2 Pe apr 20, 2007 2:24 pm

a mi lahko kdo pove nekaj?
jaz bi dal na cliota 1.2 16V gor tud en športni lonec (zadnji) pa me zanima ker bi bil bolj ugoden in da se da homoligirat.
in ali se splača dat gor na ta avto zadnji lonec? saj ma 75 konjev ampak jst bi da je bolj tak reztek zvok ne tisti globok da ti glava odpade v avtu.
in kjakšne so kaj cene.
dajte mi kaj svetovat
lp
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov