Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

zefi
Nov uporabnik

ŠPORTNI FILTER

Napisal/-a zefi To sep 16, 2003 9:40 pm

Zanima me kakšen filter se najbolj splača dat v P206 S16 da bi imel čim močnejši zvok??

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo To sep 16, 2003 9:52 pm

Uff, izbiro maš veliko. K&N se dobr sliš, al pa SPARCO. Umm, tut RAID HP ni slaba ideja, sm so precej dragi.

zefi
Nov uporabnik

Napisal/-a zefi To sep 16, 2003 10:05 pm

Kaj pa koleno za pred filter? Kje bi pa to dobil ter cena?

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo To sep 16, 2003 10:19 pm

Ma sej maš precej trgovin. Če hočeš cel kit uzet, s kolenom pa te fore, te bo pršlo tm nekje med 20-35.000 SIT. Ne vem, pejt v A3M pogledat? Sicr pa se ti splača da uzameš K&N filter, pa pol take posebne ALU cevi za pred filter, ke pa same stanejo tm do 20.000 SIT. Sicr ne vem zakaj, ampk baje da so neki spešl (special...) ;)

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To sep 16, 2003 10:26 pm

Js bi šu tako stvar kupt u PROCAR v kranj!
Poznam lastnika in ti bo zrihrtal tiptop, se spozna. Pa Ima K&N.

Poglej si spletno stran... http://www.pro-car.si/tuning/prva.asp
Slika

fric
Novinec

Napisal/-a fric Sr sep 17, 2003 8:12 am

Jaz pa ti priporočam Techno Racing trgovino iz Kranja.
Pred kakšnim tednom sem tudi sam pri njih kupil filter in sem bil dobesedno fasciniran nad njihovo prijaznostjo, ustrežljivostjo...

Najprej sem filter želel naročiti kar po pošti. Pa sem jih poklical v Kranj, da se dogovorimo za pošiljko, pa mi je mojster iz trgovine predlagal naj raje pridem v Kranj, pa poizkusim več različnih filtrov, da se bom lažje odločil. Že ob tej izjavi sem bil res presenečen. V drugih firmah imajo komaj kakšno zalogo, pri njih pa mi ponujajo celo testiranje različnih filtrov! POHVALNO!

Ko pa sem prišel v Kranj v njihovo poslovalnico, pa sem bil res presenečen nad zalogo. Mislim, da prekašajo tudi A3M, ki je kao največji pri nas. Mojster v trgovini si je res vzel čas, nič mu ni bilo težko pokazat, na pult mi je rastavil najmanj 10 volanov, da o prestavnih ročkah sploh ne govorim. Tudi filtre sva res preizkusla različne... Skratka, trgovino sem zapustil kot izjemno zadovoljen kupec. Ko bom karkoli kupoval za avto bodo vsekakor oni prvi katere obiščem.

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Sr sep 17, 2003 8:35 am

fric...ja kar se tiče postežbe...še noben ni prošel iz TR s premalo info :)
kar se tiče fitrov je res...ti dajo na test.....če ti ni všeč...ga vrneš..
ampak...tut pro-car nima slabe zaloge...verjemi...za vsako stvar ma TUV...
no tut u TR majo za večino stvari..tako da....u KR je kr ql za enkrat..
V8 POWER

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr sep 17, 2003 10:02 am

U kranju so najboljše tuning štacune u sloveniji, pa tud polcaje mamo dbest :evil: ..

FAZER - najboljša plastika, splošni styling
PROCAR - boljši od A3M - dobiš vse...
Techno Racing - Podobno

Vse pa povezuje ena lastnost - prijaznost in posluh za stranko :) , kar za večino drugih slovenskih prodajalcev česarkoli nebi mogel reči...
Tako kot se teli trije potrudijo zate, se noben v SLO...

Izkušnje... Fazer ti naredi karkoli hočeš, če le lahko, svoje morebitne (jih ni) napake odpravi brez besed in z veseljem (!)... Vedno je dobre volje!
PROCAR - 3 ure je bil z mano pri menjavi fedrov.. Ko so malo pokali ga je skrbelo bolj kot mene.. V 3 dneh je našel rešitev.. Na njegove stroške smo oblekli fedre v gumo (vse sam zrihtou - guma, demontaža, optika..) Vedno je dobre volje!
TechnoR - če nebi blo njih bi imel verjetno še navadn filter... Imajo tudi zelo dobre nalepke, obleko za volan... Vedno so dobre volje!

Js grem tja učas tud če nč nimam za kupt... Na debato.. In največkrat se vrnem s kakšno novo stvarjo :D . Pa ne da bi me obrnil..
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov