Dons se mi je pokvaru mehanizem za dvigovanje stekla na sprednjih vratih! K prtisnes za gor ali dol sam v prazno vrti in ne gre steklo dol! Pol sm su k enmu mehaniku pa je reku da je sam en zobnik notr za zamenat...amapk seveda ker je to renault twingo se ga ne da kupt! prodajajo sam komplet! grem v renault in prasam ceno...naj grejo v falus 65.000 + montaza! pa to je ludu! raj sem breez sipe za en mehanizem bogi k gor pa dol daje steklo! za to kupm gume za zimo Tko da, dejte kej predlagat kje naj to kej dobim al pa ce zna kdo kej ustimat! nwm, men se zdi brezvezenovo kupvat!
LP
Jaz bi pa dal v mojega cliota prve generacije el. pomik stekel. Zaenkrat dela zadeva na žgance ops:
Kako bi se dal to izvest. Da odmislimo vezavo motorčkov, ker to bi že, pa postavitev šaltrjev je zaenkrat stranski problem.
Zanima me kako pride gor motorček? Al se ga sam gor natakne kjer je bla prej ročka, al se kam ob stran montira?
Nosilček je najbrž že itak na vratih, če ne ga bom pa naredu, motorčke bi pa tut dobu prek SO.