mi lahko kdo pove, ce pasejo iz clio 1 odbijaci na clio 2? da ne bo pomote, v mislih imam modela, katera sta ista po izgledu, razn po prdnih luceh se razlikujeta! mi lahko kdo pove ce ima kdo izkusnje da imata ta dva enake odbijace oz. enake mere pri odbijacih?
Sej se pa ja že po slikah vidi da je to čist drug odbijač, mogoče ima mere iste ja, sam je pa vse drugo zihr drugače in skor zihr ne paše(vsaj direkt ne)
drmo car sj ubistvo ni panike ce cel odbijac ne pase, mene najbolj zanima ce je recimo sirina spodnjega dela odbijaca priblizno ista? ker bom dau podaljske gor, zdj pa za clio 1 jih je ogromno, clio 2 pa mav majn pa majn lepi za moj okus v vsakem primeru bo igral vlogo poliester zk da ce sta odbijaca vsaj priblizno enako siroka pol tk kul! ce kdo ve naj pove
tmtslash je napisal/-a:bawc zadrzi se pa idi rajs pod temo zabavni koticek, tam se ti bojo smejali tvojim neslanim salam, tu pa pusti resne ljudi odgovarjati resne odgovore!
Jaz sm mislu, da je pa to, da si dal temo v ta kotiček neslana šala. Se opravičujem.