Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Ne jul 29, 2007 9:50 pm

Ne se bat tebe zihr ne bom prosu za nasvet. In kaj hočš da ti napišem 100 varjant kako narest tehnični pregled če stvari ne štimajo na avtu..

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek Ne jul 29, 2007 10:03 pm

alexmazda poznanstva in to je to...to ti je ves čas hotel dopovedat

spidy ti pa praviš da nebi rad ven vrgel nevem kaj denarja, ampak ob enem praviš da ti ni hudo dat par sto evrov za predelavo.
Zakaj nebi teh 1000€ ali več dal lepo na banko in čez kako leto ali dve dodal k drugemu avtomobilu z več moči, ti se pa lepo naprej voziš z temi 95konji, ki so za slovenske zakone več kot dovolj.

Če bi pa že rad kaj rihtal, potem pa prvo zrihtaj podvozje, da bo avto bol stabilen na cesti in boš lahko hitreje prišel skoz ovinke, potem zavore da se boš lahko tudi ustavil.

Uporabniški avatar
alexmazda
Novinec

Napisal/-a alexmazda Ne jul 29, 2007 10:17 pm

ne, nočem da mi pišeš variante. moj point je, da je po zakonitih poteh ta stvar nemogoča. in to je to. pusti poznanstva pa take stvari.

Uporabniški avatar
strmi
Novinec

Napisal/-a strmi Ne jul 29, 2007 10:17 pm

točn, pol pa ko se ti bo mal dnarja nabralo pa ko boš naučil vozit skoz ovinke
in ko se boš probal vozit z kakim tubopowered sportašem ti priporočam OPEL frike iz murske. če hočeš kakega konja iz opla vn potegnit je to pravi in edini naslov. ni da ni
LP S.
www.spletnideli.si - avtodeli za vsa vozila

Uporabniški avatar
alexmazda
Novinec

Napisal/-a alexmazda Ne jul 29, 2007 10:19 pm

strmi je napisal/-a:točn, pol pa ko se ti bo mal dnarja nabralo pa ko boš naučil vozit skoz ovinke
in ko se boš probal vozit z kakim tubopowered sportašem ti priporočam OPEL frike iz murske. če hočeš kakega konja iz opla vn potegnit je to pravi in edini naslov. ni da ni

res je! tipi so fenomenalni, kaj vse zrihtajo... čeprav ni za vsak okus.

PS: šibnejo Venturija... to mi je bil vrhunec! :P :P :P :P

Uporabniški avatar
-SPIDY-
Nov uporabnik

Napisal/-a -SPIDY- Po jul 30, 2007 7:06 am

sej loh se tut nehate dr*at med sabo, pa še gdo kakšno pametno glede predelave motorja napiše :roll: :roll: :roll: :roll:

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Po jul 30, 2007 9:13 am

Moje mnenje je, da se s tem avtom voziš, dokler ne našparaš za močnejšega. Če nisi zadovoljen z lego na cesti, ga znižaj in stršaj amortizerje (400-500 €), kupi večje feltne z nižjimi gumami (cca 600 €), če bi rad močnejši zvok namontiraj športni filter in mogoče CAI (50 - 150€), ali pa zamenjaj zadnji lonec (200 - 400 €), motor pa pusti pri miru, ker bodo šli stroški v višave, efekt bo glede na vložen denar precej majhen, poraba pa precej neizogibno večja, uporabno območje motorja manjše. Cene so pa po mojem nepoznavalskem občutku za izpušni sistem 1000 - 2000 €, za zamenjavo odmičnih gredi nekaj podobnega in za vgradnjo turbine vsaj nekih 2000 €. Če potem sešteješ stroške za neko konkretno predelavo, s katero bi prišel na nekih 140 konjev prideš na strošek najmanj nekje 5000 €, kar je pa najmanj polovica, če ne kar cela vrednost avtomobila.
Slika

Uporabniški avatar
-SPIDY-
Nov uporabnik

Napisal/-a -SPIDY- Po jul 30, 2007 9:17 am

:tomidelej: :tomidelej: :tomidelej:

tole je za pretuhtat... kako je pa to z zadnjim loncem? Katerega predlagate? Da da tapravo štimo ne da se kr neki dere.. :twisted: No ja pr velkih obratih lhka mal bol zarjuje :twisted: :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
alexmazda
Novinec

Napisal/-a alexmazda Po jul 30, 2007 9:46 am

fantje stavijo na remusa.

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Po jul 30, 2007 10:42 am

Sam bo mogu dat katalizator dol da bo prišlo do kkšna učinka.. Brez bo prepotijo (tipski lonec), Pa spet je vprašanje če se ti splača dat 350+ EUR samo za zadnji lonec.
Roba je že kvalitetna, samo (pre)draga

Uporabniški avatar
-SPIDY-
Nov uporabnik

Napisal/-a -SPIDY- Po jul 30, 2007 3:02 pm

Izpuh sem tko al tko mislu nabaut in mam že na stran cca 400€ za izpuh... to pride sigurno. Sam a se remus da homologirat? Da nebom mel na koncu s ta plavimi problemou...

edit: neki časa nazaj že sm spremlu tuki na forumu k je nekdo predeloval vectro zeleno... pa se spomnem meglenk tistih s plavo obrobo če gdo ve o čem govorim.. bom prilimal slikco če najdem. njega sem že kontaktiru po ps-ju pa ni še nič odpisal tko da nevem... mogoče gdo ve kje se take dobi? :) :)

Uporabniški avatar
-SPIDY-
Nov uporabnik

Napisal/-a -SPIDY- Po jul 30, 2007 3:57 pm

Slika

Tele mam u mislih

edit:
damjan je napisal/-a:meglenke sem dobil pri riegerju preko kataloga sem jih naročil prinesel mi jih je pa stic iz munchena

:cry: :cry: :cry: :cry:

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Po jul 30, 2007 4:08 pm

-SPIDY- je napisal/-a:Izpuh sem tko al tko mislu nabaut in mam že na stran cca 400€ za izpuh... to pride sigurno. Sam a se remus da homologirat? Da nebom mel na koncu s ta plavimi problemou...

Če uzameš tipski lonec dobiš papirje..

Uporabniški avatar
-SPIDY-
Nov uporabnik

Napisal/-a -SPIDY- Po jul 30, 2007 4:11 pm

aha ok tnx :) pa je uredu to? Ker ko sem za športn filter sprašvou je reku serviser da univerzaln je kukr je.. na nekaterih autih dobr zamuka na drugih je pa krneki.... :?:

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Po jul 30, 2007 5:29 pm

Uredu kot?? Računaj da zadeva ne bo preveč glasna, bolj se spremeni barva glasu. Ker so to tipski lonci in imajo papirje ne smejo biti preglasni.
Iz prakse priporolam da se da dol katalizator da lonc lepš zadiha.. Daš še panelni filtr in bo lep globok, nepreglasen zvok..
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov