Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Ne sep 28, 2003 7:28 am

ja seveda se poznamo ..lepo da vem kdo si......morm pohvalt tvojo toyoto ceprav ni extremno zrihtana..je pa ena lepših ki sem jih videl z 1.6 motorjem.....aja pa še to ikst je omenil da turbina pride samo 100ksit.....ce ne vrjames , vprasaj alana, za najino toyoto pride 600ksit pa je original...najcenejsa je bila garetova t04 okoli 430ksit seveda v italiji....

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Ne sep 28, 2003 9:06 am

Gerret T25 sem jaz dobil za 40k obnovljeno iz UK. Sicer je "rabljena" ampak nima več kot 500km narjenih od obnove. Drugač se tam okrog cene sučejo. Za 100 funtov se da dobit.

Za nove si pa tuki cenik poglej: http://www.apex-performance.co.uk/catal ... c7f13870d9

Sam več kot T25 na 1,6 mašini nimaš kej rabt, Tko da za novo turbino daš max 150k sit. V slo. taka turbina stane 1200 eurov + DDV v Trzinu pri unem tipu ki turbine prodaja pa popravlja.
Sam pol maš pa še ogromno drugega sranja. Cevi za olje, vodo... To ni kr tko da lukno u blok zavrtaš pa tam olje ven spelješ :) Ene 50k minimalno daš za izpušni kolektor, pa dihtunge je treba nardit... Če mene vprašaš sranje, razen če res obvladaš.

Uporabniški avatar
Free Styler
Novinec

Napisal/-a Free Styler Ne sep 28, 2003 9:24 am

Hmmm, ja glede same predelave same masine to odpade,prevec stroskov pa premal konjev jest sm mislu ,ce bi se dal mal PC-ja nafrizirat,mam pa eno ogledano zdaj l.96 GT4 turbo (glej www.avto.net), tako da se razmisljam,glede moje, je pa situacija taksna ,da je vfazi predelave(julija jo je dobila toca),tako da zdej montiramo plastiko,barvamo , kitamo itd.Ya TOYOTA upam da se kaj kmalu spet vidimo pa kaksno recemo pa spijemo pa bo ...LP

Uporabniški avatar
Gigen
Novinec

Kraj: Izola/Portorož

Napisal/-a Gigen Ne sep 28, 2003 11:02 pm

Vsi si zelijo to turbino? Jaz ko zberem denar bom raje monitral sistem na plurifarfalle (4 zracne lopute) = malo manj konjev kot pri trubini ima pa hud glas. Pa se ni tako delikatno kot turbina.

PS ce kdaj zberem tolko denarja :)
Made in Japan

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Ne sep 28, 2003 11:06 pm

Kako deluje to?

A to je tisto ka vidiš pr kakih hudih ameriških avtih ka štli vn z spredne haube in ko daš gas se odprejo tiste lopute?
The MAN
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov