Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

nabijac
Nov uporabnik

faušarija ali kako drugače

Napisal/-a nabijac Če sep 06, 2007 11:59 am

ker sem v vseh postih, galerijah, tuningu in v glavnem povsod zasledil kar precej faušarije na račun predelav posameznika in so se vrstili komentarji, to mi ni všeč, grda barva, grde feldna, preslabi pospeški, itd predlagam da odpremo temo na račun faušarije ali uradno zavisti, kjer lahko pošimfate vozila, in sicer iz enega razloga - da ne smetite postov z podobnimi komentarji!!!

Ne mi jokat, da tega ni, ker sami uporabniki vedo kdo najbol zavida posameznikom ki se trudijo za borno žepnino (beri-plača) porihtati svoje jeklene konjičke - stare ali mlade.

Hkrati pa moderatorje naprošam da zaklenejo oz. brišejo temo, če ta ne bo dosegla svojega namena.

hvala - endi

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik Če sep 06, 2007 12:23 pm

Kakšen namen pa imajo teme? Ponavadi je problem v tem da se jih ne drži in se debata razvije v čisto drugo smer.... Sicer pa ne gre verjetno tudi za malo foušarije, ampak mislim da tisti, ki predstavi svojega jeklenega konja tudi pričakuje različne komentarje in odzive.... niso vse stvari vsem všeč... in ne vem zakaj potem nebi smel podati svojega realnega mnenja...
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Če sep 06, 2007 12:34 pm

nevem mogoče nisem ravno razumel pointa topica, ampak če meni ni nek avto všeč in napišem da mi je GRD, to pomeni da sem zavisten in ne vem kaj vse? niceone.

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Če sep 06, 2007 12:36 pm

Zdaj je po novem vse faušarija, ker je nekdo obeso neko plastiko gor, ki se sploh ne poda k avtu, pa mu napišeš da pač ne paše gor? :cry Svašta. Če pa paše je pa spet druga pesem.

Men osebno je vseeno kdo kaj vozi, nisem nobenemu fauš pa nebom. Komentiraš pač izgled avta.

@Nabijac... Pa takoj po tvojem prvem postu sem začel po tvojem nicku sklepat da si prišel nabijat poste. :twisted: :lol: Ne se jezit, samo sklepam pač ;)
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Če sep 06, 2007 12:40 pm

J. ga če da nekdo gor slike še ne pomeni da bo vsem ušeč..
Podpiram če kdo napiše da mu je kaj bedno, vendar da zravn tut napiše kaj mu ne sede.. J- ga stvar okusa..

Tist k je obremenjen naj si slike svojega avta da na namizje pa bo mir :roll: :roll:

No in ko pol napišeš da ti nekaj ni ušeč (osebno raj zaprem temo) mamo pa take pacjente k začnejo z fovšijo :roll: :roll: najlažje pa to napisat :roll:

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Če sep 06, 2007 1:32 pm

predstavi se kdo si ;)

dvomim da si danes prebral vse teme in odkril zaroto proti predelanim vozilom ;)
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Če sep 06, 2007 1:46 pm

Enga ego j. k so mu avto sk..

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Če sep 06, 2007 1:54 pm

100 ljudi 100 čudi...vsak ma svoje mnenje ane? ;) vaše ljubosumje moj ponos :P :D ;)
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Re: faušarija ali kako drugače

Napisal/-a Pavel_P Če sep 06, 2007 1:55 pm

nabijac je napisal/-a:ker sem v vseh postih, galerijah, tuningu in v glavnem povsod zasledil kar precej faušarije na račun predelav posameznika in so se vrstili komentarji, to mi ni všeč, grda barva, grde feldna, preslabi pospeški, itd predlagam da odpremo temo na račun faušarije ali uradno zavisti, kjer lahko pošimfate vozila, in sicer iz enega razloga - da ne smetite postov z podobnimi komentarji!!!

Ne mi jokat, da tega ni, ker sami uporabniki vedo kdo najbol zavida posameznikom ki se trudijo za borno žepnino (beri-plača) porihtati svoje jeklene konjičke - stare ali mlade.

Hkrati pa moderatorje naprošam da zaklenejo oz. brišejo temo, če ta ne bo dosegla svojega namena.

hvala - endi
Jaz pa mislim da nimaš prav in da je tvoje razmišljanje napačno. Aja ne, ups, zdej pa to pomen da sm ti fovš :? :cry:

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Če sep 06, 2007 2:57 pm

obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov